Civilization 5 (Gold Edition)

Civilization 5 (Gold Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 989 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

11 elemet tartalmaz: Civilization V, Gods & Kings Expansion, Civilization and Scenario Pack: Korea, Az ókori világ forgatókönyvcsomagja, 4 Civilization Cradle Map Pack (Földközi-tenger, Ázsia, Amerika, Mezopotámia), Civilization Pack: Babylon (Nebukadnezar II) ), Double Civilization and Scenario Pack: Spanyolország és Inka, Civilization and Scenario Pack: Polinézia, Civilization and Scenario Pack: Dánia - The Vikings, Explorer Map Pack és Official Digital Soundtrack.

Visszatér a zászlóshajó körökre osztott stratégiai játék

Legyen a világ uralkodója azáltal, hogy civilizációt hoz létre és vezet az ember hajnalától az űrkorszakig: Háború, diplomácia, új technológiák felfedezése, fej-fej mellett haladás a történelem legnagyobb vezetőivel és a leghatalmasabb birodalom felépítése világ valaha is tudta.

Jellemzők


MEGHÍVÓ BEMUTATÁS: Ugorj be és játssz a saját tempódban egy intuitív kezelőfelülettel, amely megkönnyíti az új játékosok játékát. A civil veteránok értékelni fogják a sorozat mélységét, részletességét és irányíthatóságát.
HIGYHETŐ VILÁG: Az ultrarealisztikus grafika buja tájakat mutat be, hogy felfedezhesse, harcba szállhasson és sajátjának tartsa magát. Az art deco hatások a menükben és az ikonok között bővelkednek a valaha kidolgozott legjobban megtervezett Civben.

KÖZÖSSÉG ÉS TÖBBJÁTÉKOS: Versenyezzen a világ minden táján vagy helyi szinten a Civ játékosokkal LAN-mérkőzéseken, soha nem látott módon mod * módosítsa a játékot, és telepítse a modokat közvetlenül a játékon belüli közösségi központból anélkül, hogy elhagyná a játékot. Az V. civilizáció a közösséget helyezi előtérbe.

SZÉLES RENDSZERKompatibilitás: A Civilization V sokféle rendszeren működik, a csúcskategóriás DX11 asztali gépektől a sok laptopig. Élvezze a korlátlan telepítéseket több számítógépen a Steam-fiókjával, és bárhová magával vihesse Civ V-élményét.

MINDEN ÚJ JELLEMZŐ: Az új hexalapú játékrács izgalmas új harci és építési stratégiákat nyit meg. A városállamok új erőforrássá válnak a diplomáciai csatatéren. A továbbfejlesztett diplomáciai rendszer lehetővé teszi, hogy tárgyalásokat folytasson teljesen interaktív vezetőkkel. Az egyedi zenei partitúrák és a zenekari felvételek a Civ V-nek olyan szintű fényezést és minőséget biztosítanak, amelyet elvár a tőle.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉG: A 2K Games összesen 250 000 dollárt adományoz négy oktatási alapú jótékonysági szervezetnek, és a felhasználók választása határozza meg a pénz szétoszlását: egyszerűen válassza ki a választást az előre kiválasztott jótékonysági szervezetek közül a telepítés során.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2010.09.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01819
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ