Civilization 5: Brave New World

Civilization 5: Brave New World

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 746 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Sid Meier Civilization® V: Brave New World a Civilization V második bővítőcsomagja - az év kritikusok által elismert 2010-es játéka. Ez az új terjeszkedés fokozott mélységet és visszajátszhatóságot kínál a nemzetközi kereskedelem bevezetésével, valamint a kultúrára és a diplomáciára való összpontosítással. Világszerte gyakorolt ​​befolyását befolyásolja a Nagy Művek létrehozása, a népének ideológia kiválasztása és a világkongresszuson globális állásfoglalásokra tett javaslatok. A történelem korszakain át haladva kritikus döntéseket fog hozni, amelyek kihatnak a többi civilizációval való kapcsolatára.

Sid Meier Civilization V: Brave New World kilenc új civilizációt, nyolc új csodát, két új forgatókönyvet, négy új játékrendszert és több tucat új egységet, épületeket és fejlesztéseket mutat be, amelyek a világ leghatalmasabb birodalmának felépítésének kibővített változatát kínálják .


JELLEMZŐK


Új kultúra győzelme: Terjessze kultúráját szerte a világon, uralva az összes többi kultúrát. Készítsen remekműveket remek művészekkel, írókkal és zenészekkel együtt, amelyek a birodalom legfontosabb épületeiben helyezkednek el, mint például a múzeumok, az operaházak, sőt a Nagy Könyvtár is. A régészek segítségével vizsgálja meg az ősi csaták és a város romjai felbecsülhetetlen értékű kulturális tárgyait. Legyen az első olyan civilizáció, amelynek többségi befolyása van az összes többi civilizációban, és amely elnyeri a kultúra győzelmét, a világ irigységévé válik.

Új irányelvek és ideológiák:Lépjen be az ipari korszakba, és válassza ki népének ideológiáját: Szabadság, Rend vagy Autokrácia. Minden ideológia hozzáférést biztosít egyre erősebb képességekhez, és egyedülálló módon szolgálja a különböző győzelmi feltételeket. A választások hatással lesznek a többi civilizációval való kapcsolataira a játék további részében.

Világkongresszus:A diplomácia fontossága fokozódik, és a város-állam szövetségek minden eddiginél fontosabbak. Változtassa meg a diplomáciai tájat egy új világkongresszuson, amely olyan kritikus kérdésekben szavaz, mint a szélhámos nemzetek elleni kereskedelmi szankciók végrehajtása, az erőforrások használatának korlátozása, a világjátékokra befogadó városok kijelölése és az atomfegyverek használata. A játékot megváltoztató állásfoglalások, a szavazatok kereskedése, az intrika és az új bevezetés a diplomáciai győzelemhez biztosítja, hogy a játék vége minden eddiginél dinamikusabb legyen.

Nemzetközi kereskedelmi útvonalak:Építsd városaidat a szárazföldi és tengeri nemzetközi kereskedelem központjaiba, nagy gazdagságot és jólétet teremtve népe számára, miközben terjeszti a vallást, a kulturális befolyást és a tudományt is. A kereskedelem útvonalainak száma növekszik a közgazdaságtan és a technológiák fejlõdése, a csodák létrehozása és civilizációja egyedülálló képességei révén. Csatlakozik-e egy közeli városhoz alacsonyabb megtérülés és biztonságosabb útvonal mellett, válasszon egy hosszabb utat, nagyobb kockázattal a nagyobb megtérülés érdekében, vagy esetleg befelé irányítja a kereskedelmi utat, elengedhetetlenül fontos élelmiszert és termelést küldve saját birodalmának távoli sarkaiba ?

Új civilizációk, egységek és épületek: Kilenc új vezető és civilizáció mutatkozik be, köztük Lengyelország, Brazília, Portugália, Zulu és még sok más, saját egyedi vonásaikkal, egységeikkel és épületeikkel.

Új csodák: Ez a bővítő készlet nyolc új csodát mutat be, köztük a Parthenont, a Broadway-t, a Globe Színházat és az Uffizi-t.
Két új forgatókönyv:
Amerikai polgárháború: Harcoljon az államok közötti háború ellen, akár az Unió, akár a Konföderáció részéről, miközben a Richmond és Washington fővárosok közötti műveletek kritikus keleti színházára összpontosít.

Tülekedés Afrikáért: A világ nagy gyarmatosító hatalmai a Sötét Kontinens felfedezésére és annak belsejébe való kiterjesztésére törekszenek. Keresse meg Afrika szívének nagy természeti csodáit, amikor minden egyes játék során felfedez egy dinamikusan létrehozott kontinenst.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2013.07.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01820
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ