Cities in Motion - Design Classics (DLC)

Cities in Motion - Design Classics (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
966 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Design Classics öt vadonatúj járművet ad a Cities in Motion-höz. Bővítsd ki a városok közlekedési lehetőségeit, új és izgalmas közlekedési eszközökkel látva el lakosaidat.
Jubilee Blim: A Jubilee Blim a kora hatvanas évek jellegzetes minibusza. Kicsi, kényelmes és egyedi megjelenése van. Aranyos külseje ellenére a Jubilee Blim nem marad el vetélytársai mögött: erős motorral és jól felépített vázzal rendelkezik, ami gyorssá és teherbíróvá teszi.
Livingstone Inauguration: A Livingstone Inauguration modern fékezés- és gyorsításvezérlő-rendszerrel rendelkezik, ami könnyen vezethetővé teszi a villamost. Ám a kényes berendezések meghibásodásokra is hajlamossá teszik. A Livingstone villamosokat az angliai Wakefieldben gyártják, és a világ minden részére szállítják.
Arnauld Porte: A francia gyártású Arnauld Porte-k jól ismertek elegáns rattan üléseikről. Nagy mennyiségű utast tudnak szállítani és nagyon teherbíróak. Ezek a megbízható metrókocsik először 1915-ben, Londonban álltak szolgálatba, és hamarosan a kontinentális városokban is népszerűvé váltak.
Tiergarten Ferry: A Tiergarten Ferry Svédországból származik, és nagyon masszív építésű. Viszonylag lassú, mivel elsősorban kirándulóhajónak használják, de erős váza és jó tervezésű széntüzeléses gőzmotorja miatt a hajó jó választás a vízi közlekedési infrastruktúra megalapozására.
Skylark III: A Skylark a francia hadsereg számára készült, de nemrégiben átalakították polgári használatra is. Nagy kabinteteje van, mely lehetővé teszi, hogy az utasok utazás közben élvezzék a kilátást. A Skylark fejlesztett farokrotorjának és erős futóművének köszönhetően nagyon jól manőverezik.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2011.04.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01732
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ