Cities in Motion 2 - Lofty Landmarks (DLC)

Cities in Motion 2 - Lofty Landmarks (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
701 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Adjon hozzá némi magasztos építészetet, hogy élvezze városának ezt a DLC-t. A Lofty Landmarks négy új épületet kínál: a félelmetes kölni székesegyházat, a híres Westminster palotát, amely az Erzsébet tornyot és annak Big Ben harangját, a neves német Brandenburgi kaput, valamint a 30 Szent Mária-tengelyt, közismert neve: London uborka.

Big Ben / Westminster palota: Az Erzsébet toronyban található a hatalmas harang, a Big Ben beceneve. Ez egy része a Westminster palotának, és egy biztos hely, hogy sok polgárt vonzzon napsütéses napon.
30 Szent Mária-tengely: Karcsú, modern és uborkás-szerű, ez a tájékozódási pont a város egyik legforgalmasabb helye. A vonal felépítése mindig profitot hoz!
Kölni katedrális: A kölni katedrális gótikus eleganciája felülmúlhatatlan. Helyezze el ezt a tájékozódási pontot a városába, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tömegek hozzá járnak-e.
Branderburgi kapu: Németország egyik legismertebb tereptárgya, a Brandenburgi kapu, nagyon népszerű úticél minden városban. Helyezze el, hogy sok ember mozoghasson!

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2013.08.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01753
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ