Cities: Skylines - Natural Disasters

Cities: Skylines - Natural Disasters

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 233 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A természeti katasztrófák katalógusában található a katasztrófák katalógusa, amellyel a polgármesteri szereplőket mindenhol meghívhatják, ideértve a korai figyelmeztető rendszerekkel és a sürgősségi utakkal kapcsolatos tervezést, pusztító és pusztító katasztrófahatásokat, valamint az újjáépítés során küzdő lakosság gondozását. A bővítés a Cities: Skylines új forgatókönyv-szerkesztővel és játékmóddal is frissül, lehetővé téve a játékosoknak, hogy végül nyerjék vagy veszítsék a játékot saját feltételeik alapján.
A természeti katasztrófák magukban foglalják:

Mély, hatásos játékmenet:
Tartsd városodat számos lehetséges végleges forgatókönyv pusztításán keresztül, kezdve a magasodó infernoktól a napig, amíg az ég felrobbant. A természeti katasztrófák közé tartoznak a földrengések, zivatarok, szökőárok, erdőtüzek, tornaadók, mosogatólyukak és meteorokNagy teljesítmény mellett nagy válaszadási képességek érhetők el:
Tervezze meg a katasztrófákat és reagáljon ezekre a korai előrejelző rendszerek, az ellenintézkedések és az új katasztrófaelhárítások, például helikopterek és evakuációk felhasználásával - végül egy paradox játék, ahol a „Comet Sight” valójában valamit jelentObjektíven jó tulajdonság:
Forgatókönyv mód - A természeti katasztrófák kibővítése öt előre elkészített forgatókönyvet tartalmaz a katasztrófa-mesterek kihívására, egyéni játékcélokkal, például induló városokkal, nyerési feltételekkel, időkorlátokkal, körülmények elvesztésével és így tovább! A természeti katasztrófák forgatókönyvei kibővülnek a Scenario Editor-ban, amely minden játékos számára ingyenes frissítés, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját testreszabott forgatókönyveiket elkészítsék és megosszák.
Chirpocalypse most:
Hé, igen, új kalapok Chirpernek
Rádió mentette el a videojátékot:
Bevezetésre kerül egy új műsorszóró hálózat, amely elősegíti az evakuálási figyelmeztetések és a vészhelyzeti riasztások gyors terjesztését

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2016.11.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01795
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ