Cities: Skylines - Mass Transit

Cities: Skylines - Mass Transit

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 262 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A tömegközlekedés számos új rendszert hoz létre a játékban, hogy segítse a polgárokat gyors és stílusos átjárásukban városukon. Az ingázók most úton lehetnek vízen, magas hegycsúcsokon és akár az égen is, kompok, egysínű vasútok, felvonók és blimpok hozzáadásának köszönhetően.

Az új árutovábbítási szolgáltató épületekkel, tömegközlekedési csomópontokkal, ahol a vonalak utasokat cserélhetnek, új forgatókönyvekből, új tereptárgyakból és új úttípusokból a városi tervezőknek sokkal több lehetőségük van, mint valaha egyedi stílus és személyiség hozzáadása növekvő városukba.

Főbb jellemzők:Adjon hozzá rengeteg új tranzitopciót városa számára, és gazdagítsa városának jövedelmét! Hagyja, hogy polgárai komppal, pillanattal, felvonókkal és egysínű vasutakkal menjenek át a városban!Az új tömegközlekedési csomópontok az összes szolgáltatást összehozhatják, lehetővé téve a polgároknak, hogy egy épületben megcseréljék a vasútvonalakat, vagy felugranak a buszról a kompra, vagy akár egy szétszórt monorail-vonat-metróállomáson is átjuthatnak.Fedezze fel az új kihívások forgatókönyveit, amelyek középpontjában a forgalmi problémák kijavítása és az új tranzitrendszerek hozzáadása áll. Az új úttípusok, hidak és csatornák változatossá teszik a várost, és új lehetőségeket kínálnak kihívásainak megoldására. Legyen szakértő a forgalom terén, majd ezeket az ismereteket használja személyes városának javításához!
Új kalapok a csipogó számára:
ÚJ. Kalapok. A CHIRER számára. (és új egyedi épületek, politikák és eredmények is. De HATS!)

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.05.17
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01794
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ