Cities: Skylines - Campus

Cities: Skylines - Campus

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 022 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vissza az iskolába! A városokban: Skylines - Campus, az egyetemi élet mindenféle hallgató számára - a Kereskedelmi Iskola, a Szabad Művészetek és az Egyetem - számára új típusú területeket kínál. Növelje campusának hírnevét azáltal, hogy vonzza a hallgatókat, és tudományos munkákat hoz létre az új épületek feloldásához. Építsen ötféle nagysági sportarénát és kilenc egyedi karot, hét új politikát alkalmazzon, hét új eredményt szerezzen és öt új térképet készítsen! A campus új magasságokba hozza a felsőoktatást mindazzal, amire szükség van a magna cum laude diplomához.

Főbb jellemzők:


Szabadságfokok
Zóna új típusú campus-területeken - Trade School, Liberal Arts College és University. Növelje a hírnevét a hallgatók vonzása, az akadémiai művek létrehozása és az új épületek feloldása révén!


Var-City sport
Hozzon egyetemi sportokat városába foci, kosárlabda, baseball, atlétika és úszási arénák építésével. Kezelje csapatait, edzőket béreljen, jegyeket áruljon - és gyűjtsön díjakat a győzelemre! Testreszabhatja csapatait egyedi mezekkel, buszokkal és biztonsággal.
Syllabuster
Hét új politikát kell alkalmaznia, ideértve a könyvvásár és a nonprofit oktatást is. Támogassa az akadémiai munkákat kutatási ösztöndíjak kiadásával és az alkalmazottak támogatásával.
Mi szeretünk
Mutassa meg tudományos eredményeit a Múzeumokban.
Egészségére!
Ünnepeld az állampolgárokkal a ballagási ünnepségek során.
Ludocartography 101
Öt új térkép az épületéhez!
Három új csiripelő kalap
Légy a nagy csipogás az egyetemen!

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.05.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01779
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ