Chivalry: Medieval Warfare (UK)

Chivalry: Medieval Warfare (UK)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 486 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Ostrom várak és rajtaütő falvak a Lovagrendben: A középkori hadviselés első személyű slasher, amelynek középpontjában a többjátékos áll. Versenyképes online küzdelem, amely a középkori csatatéren való valódi élet élményét kívánja megragadni. A kardvívó filmek, például a 300, a Gladiátor és a Bátorszív intenzitásának és epikusságának ihlette, a Chivalry: Medieval Warfare célja, hogy ezt az élményt egy játékos kezébe juttassa.

A játék készségalapú és olyan vezérlést tartalmaz, mint egy FPS, de fegyverek és gránátok helyett a játékosok kardot, pajzsot, buzogányt, csatatengert és hosszú íjat kapnak. A kitalált, mégis szemcsés és reális világban játszódó játékosok gyors ütemű online csatákban fognak harcolni, ostromló várak, középkori falvak portyáznak és akár 32 játékossal küzdenek az arénában a dicsőségért.


Főbb jellemzők:


- A mélyharcos harci rendszer hatalmas reagálási harci lehetőségeket kínál a játékosoknak
- Állítsa be a támadásokat és blokkolásokat valós időben az egérrel a cselekvés pontos és teljes irányításához
- Használjon akár 60 brutális fegyvert tartalmazó arzenált, széles kardoktól és harci tengelyektől kezdve a hosszú íjakig és a gerelyekig.
- A dinamikus célrendszer a csapat taktikáját és stratégiáját helyezi előtérbe, amikor a játékosok kapukat ütnek, falvakat támadnak és az ellenséges jogdíjat meggyilkolják a győzelem elérése érdekében.
- Használjon különféle ostromfegyvereket, a katapultoktól, a forrásban lévő olajtól, a ballisztától, az ütő kosoktól és még sok mástól
- Hatalmas, buja környezet, amely a játékost egy szemcsés és magával ragadó középkori világba szállítja.
- Offline játéklehetőségek, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megismerjék a kezelőszerveket és a játékmenetet, mielőtt az akcióba lendülnének.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2012.10.16
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Torn Banner Studios
Cikkszám
DIGI01700
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ