Children of Zodiarcs

Children of Zodiarcs

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 668 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Zodiarcs Children egy történet-vezérelt, taktikai RPG, a Lumus fantasy birodalmában; egy olyan világ, amelyet megosztottak a gazdagság és a szegénység. Vedd át Nahmi és társainak kiszorításait egy vadonatúj pakli és kocka alapú harci rendszer felhasználásával, hogy csapást kapjanak a nemesek nagyúrjai és a hölgyek elfojthatatlan haszonszomjére.

Sztori
Professzionális tolvajok egy ősi emlék nyomában, a csoport beszorul a korrupt nemesek magánkamrájának csillogó csarnokaiba, célpontjuk elérése érdekében, szinte minden lépésben elkerülve a városi őrök haragját. Szeretnének menekülést keresni, és menedéket keresnek a város tengerparti nyomornegyedében, és bátorítják az alvilág napfény nélküli gödörét. Ezeket erősen fegyveres városőrök, rivális bandák és föld alatti kannibál pszichotikus családjai számára lehet megszerezni. A rendszer által elhagyott és önző bűnözők által használt fiatal társak kénytelenek lesznek megbirkózni a saját valóságukkal. De figyelmeztessünk - a zodiarcsi gyermekek világában senki sem menekülhet érintetlenül!

FŐBB JELLEMZŐK:
Harci kártyák
Minden párttagod támadásainak és képességeinek meg kell küzdeniük a kártyákat. Különböző kártyák rajzolása a csata során, mindig harc közben, mindig változó harci lehetőségeket kínál!

Engedélyezze a kártyákat a kocka segítségével
Miután kiválasztotta a támadást, a fizika alapú kocka lehetővé teszi a bónuszok gördítését! A számokhoz hasonló szimbólumokkal kedvelt kocka támadást, védekezést, gyógyulást és speciális képességek módosítóit nyújtja.

A hölgy szerencséjének befolyásolása
Ha még több rétegű réteget szeretne hozzáadni a Zodiarcs gyermekeihez, kockakészítést készíthet a játék stílusának kedvéért, és dobjon egyszerre két kockát. Nem kell attól tartania, hogy Lady Lady kegyelme!

Karakterekkel teli világ
Útközben megismerheti Nahmit - amelyet gyermekeként elloptak a szülőföldjétől, Brice-ként -, hogy túlélje a Torus közép utcáin; Zirchhoff - egy karizmatikus banditás vezető, aki fiatal árvákat foglalkoztat a licitáláshoz, valamint még sok más bajusz-készítőt.

Építőpaklák
Minden játszható karakter saját testreszabható paklival rendelkezik. Ez lehetővé teszi a készségek testreszabását azoknak a támadásoknak és képességeknek a típusához, amelyek a kezedben vannak a harc hevében.

A
Zodiarcs zenéjének teljes hangzású hangversenyét a taktikai RPG klasszikusok érezhetik teljesen zenézett hangzásával, amelyet a Vibe Avenue díjnyertes csapata alkot.

Csatlakozzon Nahmi-hez és csapatához egy félelmetes mese az aluljárottak küzdelméért a túlélésért egy olyan világban, ahol a misztikus erõket nem veszik figyelembe; és a hatalomban lévő embereknek kizárólag a profitról van szó. Van valamire szüksége egy korrupt rendszer megdöntésére?

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2017.07.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI01689
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ