Children of Morta

Children of Morta

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 008 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A GAMEPLAY
játékmenedzsment egyedülálló keveréke az akció-kaland RPG, a gazember-lite és a hack and slash játéknak. A szintezés során nemcsak az egyéni karaktereket fejleszti ki, hanem az egész családot is. Nincs permadeath, és megváltoztathatja a családtagokat a börtön futása között.

TÖRTÉNELEM
A történet egy távoli földön zajlik, de a mindenki közös témáival és érzelmeivel foglalkozik: a szeretet és a remény, a vágy és a bizonytalanság, végül a veszteség ... . Végül a hősök családjáról szól, amely a behatoló sötétség ellen áll.

DUNGEON MÉRÉS
A játékban lévõ összes pincét eljárási szempontból generálják, ami azt jelenti, hogy elrendezésük különbözik minden kalandtól. Mindegyik börtön 2-4 szintje lehet, a végén egyedülálló főnökharc van. Bármikor visszatérhet az előző börtönökbe, hogy extra XP-t szerezzen, vagy befejezze az összes oldalsó küldetést.

JELLEMZŐK ÉS KÉPESSÉGEK
Távoli támadások, varázslatos varázslatok, blokkok, kábítások, gyógyítás, kijátszások és passzív képességek - mind megtalálható, feloldható és frissíthető. Választhat hét különböző családtag közül, amelyek mindegyike egyedi készségekkel rendelkezik. Az apa, John - védő harcos karddal és pajzsgal. Az idősebb lánya, Linda - pontos íjász. Kevin, egy csendes harcos, halálos tőrökkel felszerelve. Lucy - élénk és merész tűzoltó. Mark - figyelmes harcművész. Joey - aki egy kalapáccsal csapja le ellenségeit. És a család legújabb kiegészítése - Apan, egy hatalmas gyógyító és határozott védő az egyben.

ART STYLE
A kézzel festett pixel-művészet és a frame-by-frame animációk kombinációja a modern világítási technikákkal párosulva életre kelti a Morta gyermekeinek gyönyörűen veszélyes világát!
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a termék fantasztikus erőszakot tartalmaz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2019.09.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
11 bit studios
Cikkszám
DIGI01688
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ