Ceres

Ceres

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
885 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Naprendszer pusztult. A Föld eltűnt, darabokra összetört. Semmi sem marad, csak egy hatalmas gyűrű a sziklás törmelék. Senki sem tudja, miért működött rosszul a kapu. Úgy építették, hogy összekötjük világunkat más csillagokkal, de csak egy marék kolóniahajót küldtek el, mielőtt a katasztrófa sújtotta. Úgy gondolják, hogy a Kapu váratlanul kapcsolódik a rossz csillaghoz - csak a novahoz. A gravitációs hullámok tornyai elárasztották Naprendszerünket, és a Föld azonnal megsemmisült. A kapu ezután elkezdte a kapcsolatot véletlenszerű csillagokkal, haldokló haldokló világokból, fiatalabb napok sugárzásából vagy akár idegen életformákba vonva. A Naprendszer megváltozott.

Az emberek és gépeik élnek: a civilizáció zsebei harcoló csoportokba gyűltek össze. Számos kalandor űrhajójában rohangál a hideg hulladékokon, megtévesztve a halált és az ismeretlen veszélyeket - számtalan mesét mondanak szörnyű gépekről és idegen lényekről, akik a boldogtalan hajókon vándorolnak. Valódi fenyegetés vagy pusztán fantáziák? Ki oszthatja el a mítoszt az állandóan változó valóságból?

Egy olyan világban, ahol az emberek, a szörnyek és a génetesek harcolnak a túlélésért, végül valamit meg kell adni. Egy fiatal kalandor szerepét játssza, aki éppen az első űrhajójára kezét kapta, és elhatározta, hogy nevet ad magának. A rutin cserkész küldetés sokkal nagyobbnak bizonyul, amikor Ceres nevű AI-vel találkozik.

Főbb jellemzők:
• Egyjátékos taktikai űrharc.
• Vezesson egy század hajókat és küzdjön át egy misszió-vezérlő történet segítségével, ahogyan te látja.
• Harmadik személy nézet és egyszerű, mégis mély point-and-click rendelési rendszer.
• Hajóid nem csak a halálos lézereket vagy rakétákat bocsátják ki, hanem hackeléses támadásokat is indíthatnak az ellenséges hajók megrongálására, vagy akár átvehetik az irányítást!
• Kezelje képességeit, amint tapasztalatot szerez. Különleges helikopterek akkor is megjelennek, ha jól teljesítesz.
• Béreljen fel kapitányokat és legénységet a század hajói számára. Vigyázzon, amint tapasztalatokat szereznek, ahogy az ön oldalán harcolnak.
• Hajóit erősen testreszabhatja különböző eredetű felszerelésekkel vagy fegyverekkel. Módosítsa a hajó moduljait, páncélokat, fegyvereit, érzékelőit vagy ellenintézkedéseit.
• Tucatnyi hajótípus megszerezhető és parancsolható, a legkisebb horváttól a legerősebb csatahajóig.
• Fejlett sérülési rendszer: a hajók a harc során kritikus és rendszerhibákat szenvedhetnek.
• Fosztson bármit, ami az űrben úszik, a napelemes rendszer körüli árucikkekkel extra bevételt szerezzen, vagy megsemmisített hajókat menthessen, és akár ellenséges hajókat is felszálljon beszálló drónokkal.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.10.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Iceberg Interactive
Cikkszám
DIGI01654
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ