Central Intelligence

Central Intelligence

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 835 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A központi intelligencia a stratégiai képességeid végső próbája. Ebben a CIA-stílusú misszióban három területen - propaganda, katonai és politikai - tevékenykedhetsz a kitűzött célok elérése érdekében.

Válassza óvatosan mozdulatait - beállíthat egy láncreakciót az eseményekre, amelyek visszarúghatnak. Az operációs színház hatalmas.

A kémkedés és a titkos műveletek stratégiai játékja, sok politikai behanggal. Ön a CIA vezetőjét játssza, amelyet Sao Madrigal szigetére küldtek, amely jelenleg diktatúra alatt áll. Ezt a diktatúrát a kínai kormány támogatja, és súlyosan veszélyezteti az Egyesült Államok érdekeit a térségben, tehát az Ön feladata a demokrácia visszatérésének megszervezése, bármilyen szükséges eszközzel.

A rendelkezésére áll CIA ügynökök sorozata, amely három ágba oszlik: politikai, propaganda és katonai. A játék célja azonban nem egy katonai felkelés megszervezése, hanem a sziget számos, egymással szemben álló csoportjának (mint például dühös diákok, gerillák, politikai pártok stb.) Támogatása és szervezése a diktatúra ellen (a beavatkozásuk ismerete nélkül vagy nélkülük). ) propaganda, megvesztegetés, elcsábítás, gyilkosság, zsarolás stb. révén

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.04.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
HPN Associates Limited
Cikkszám
DIGI01652
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ