Caveblazers

Caveblazers

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
414 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Caveblazers egy akcióközpontú platformer roguelike játékkészlet egy fantasy világban. Minden játék egyedi, eljárással előállított szintekkel, valamint hatalmas mennyiségű tárgy, fegyver és felszerelés felfedezésével.
A játék egy nemrégiben felfedezett barlangban zajlik, amely szerint "elképzelhetetlen hatalom" van. Ön egy kalandorként játszik, amelynek célja a barlang felfedezése, és megtudja, milyen gazdagsága van benne. Azonban nem te vagy az egyetlen ...

Ahogyan mélyebben belemerülsz a barlangba, új felfedezésre váró területeket fedez fel, új fegyvereket és új szörnyeket próbálhat ki rájuk.
Intelligens karakterek!
Az utazás során AI karakterekkel fog találkozni. Néhány barátságos, néhány ellenséges. Fejlett útvonal-meghatározó rendszert használunk, amely azt jelenti, hogy a barátságos karakterek követni tudnak bárhová is, az ellenséges karakterek pedig bárhol elrejthetnek. Nincs menekvés. Félni!
Robboki platformer!
A Caveblazers egy modern platformer, amely magában foglal bizonyos Roguelike és RPG elemeket, mint például az állandó halál, a randomizált főzet-identitások, egy RPG-stílusú leltárrendszer és rengeteg elem, felszerelés és frissítés!
Napi kihívás fut!
Minden nap új kaland generálódik! Mindenkinek azonos lesz, és csak egy esélyt kap rá! Ezek a kihívások futtatása megadja a kezdő terhelést, és különféle tulajdonságokkal rendelkezik.
Epic Boss csaták!
Minden terület között főnökkel találkozol. Minden főnök nagyon egyedi, különféle stratégiát igényel a legyőzéshez. A főnökök általában hatalmas szörnyek, az élethidak a teljes képernyőn átnyúlnak. Sok szerencsét!
Karakter testreszabás!
Egy teljes rakás kinyitható sapka, tunika, nadrág, köntös és még sok más! Vagy talán szereted levetkőzni és meztelenül bejutni a barlangokba? Hajrá!
Hatalmas harc!
A Caveblazers, amely nagymértékben figyelmen kívül hagyja a többi modern Roguelike játékot, megpróbál elmozdulni az egyszerűsített harcrendszerektől, amelyeket a műfaj más játékaiban láttunk, és szórakoztató, folyékony és gyors tempójú harcot tartalmaz, amelyet a játék brutális és kitartó vérhatásai hangsúlyoznak. .
Kihívás!
Ha ez nem elegendő a tartalomhoz, a Caveblazers egy csomó kihívást kínál a jól tapasztalt játékosok számára, hogy pontozhassanak. Ezek a kihívások új tárgyakkal, fegyverekkel és hegyeikkel jutalmazzák a játékosokat!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2017.05.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Teyon Games
Cikkszám
DIGI01644
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ