Catherine Classic (EU)

Catherine Classic (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Fedezze fel a szerelem örömeit és borzalmait, mint Vincent, egy olyan ember, akit nehéz választani: feleségül veszi régóta barátnőjét, Katherine-t, vagy lépjen át a hihetetlen szőke mellé, akivel éppen most ébredt - Catherine néven! De vigyázz! Helytelenül válasszon, és akkor halott lehet. Ez a cselekvési-kaland-kirakós játék a szabad akarat témáiban, a kapcsolatok és a döntések kényes jellegében, valamint a döntéseinkben merül fel.

Az ATLUS all-star csapatától, amely életre hívta a Persona sorozatot, valamint a Studio 4 ° C animációról, amely a „Memories” és a „Tekkon Kinkreet Black & White” animefilmekről ismert, Catherine Classic remekmű a stílusos bemutatásban és dizájnban.

Jellemzők:

A választás

Vincent szíve két nő között szakad meg. Az egyik oldalon Katherine ül, a lány, aki valamikor feleségül akarja venni Vincentet. Másrészt Catherine, aki a semmiből tűnt fel. Mindketten a szívénél és a lelkénél fogva húzódnak… A történet sok utat járhat be, és ennek a romantikus horror mesének az eredménye elképzelhetetlen helyekre vezethet.

Rémálomszerű rejtvények

Mozgassa a tömböket, hogy utat teremtsen, és másszon fel egy lidérces toronyba, miközben elmenekülnek az üldöző szörnyek elől. A blokkok legalacsonyabb szintje az idő múlásával esik. Ha nem mozogsz állandóan, elesel velük. Nincs vesztegetni való idő!

A beállítás minden éjjel változik, egyre magasabbra emelkedik az egekbe. Minél több stádiumot győz le Vincent, annál bonyolultabbá válnak a haladáshoz szükséges stratégiák.

Különböző akadályok akadályozzák Vincent útját. Egyes blokkok csapdák, amelyek arra várnak, hogy nyársra vigyék a hegymászókat. Mások felrobbannak, és mindent károsítanak körülöttük. A rémálomban lévő juhok is kétségbeesetten képesek túlélni reggelig. Utadba kerülnek, elrontják a blokkjaidat, vagy akár megpróbálják lökni. Szüksége lesz az eszére és furcsa dolgok segítségére, amelyek képesek megbirkózni a juhokkal, eltávolítani a veszélyeket vagy új utakat létrehozni, ha el akarja érni a csúcsot!

Három játékmód

játssza le Vincent kanyargós történetét a szerelemről, a kéjről és az önrendelkezésről az Arany Játszóházban.
Vállalja a torony kihívásait a magas pontszámokért, egyjátékos vagy helyi szövetkezet számára Bábelben.
Szembesülni kell a többi multiplayer játékossal, hogy kiderüljön, ki a jobb mászó a Colosseumban.

Továbbfejlesztve PC-re

A Catherine Classic PC-re hozza az ATLUS páratlan klasszikus akció-rejtvényének eredeti verzióját, amelyet most a modern PC-k számára fejlesztettek ki.

- A japán hangátvitel először elérhető Nyugaton
- 4K felbontások
- Feloldott képkocka sebesség
- Testreszabható billentyűzet és egér vezérlők
Vége a szerelemnek? Mássz fel a tetejére, vagy halj meg próbálkozva.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2019.01.10
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI01639
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ