Cathedral

Cathedral

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 269 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ébredjen egy olyan világban, amely nem emlékszik arra, hogyan kerültél oda. Titkokkal, rejtett szobákkal, pincékkel és városokkal teli világ; A katedrális egy hatalmas világgal rendelkezik, amelyet felfedezésre szántak! Ön irányít egy névtelen főszereplőt, egy másik világból származó lovagot, aki a lélek néven ismert szellemmel áll össze. Gondoljuk meg, mi miatt válik ez a világ, és hogyan lehet hazatérni.

Fedezze fel múltjának titkait az öt alapgömb megtalálásával. A gömböket, amelyeket az ősi időkben csak az Ardur néven ismert demi-isten helyezett el, öt félelmetes gyám védi. Menj végig a pincéikben, találkozz velük a harc során, és nézd meg, hogy tudod a legjobban őket!

Útközben varázslatos tárgyakat talál, amelyek lehetővé teszik a további felfedezést, és új területek, városok és pincék elérését.
Felfedezésre váró nagy világ
A székesegyháznak nagy, összekapcsolt 2D-s világja van, több mint 600 felfedezhető szobával. Használja a praktikus világtérképet új helyek, elemek és visszakeresési lehetőségek megtalálásához. A katedrális világa teljesen kézműves, sok egyedi területet, titkokat és rejtvényeket tartalmaz. A világ minden területét úgy tervezték, hogy megkülönböztesse és egyedi legyen a saját rejtvényeivel és kihívásaival.

A székesegyház nem olyan játék, amely fogja a kezét, hanem inkább lehetővé teszi, hogy saját maga elinduljon és felfedezzen.
A modern, szűk kezelőszervek megfelelnek a retro ihlette grafikáknak
A székesegyház a múlt játékának tisztelegése, modern technológiával építve. A játék a NES színpalettáját és a hangképességeket használja a korlátozások teljes betartása nélkül, ami lehetővé teszi számunkra, hogy mind a 8, mind a 16 bites korszakból merítsünk ihletet.

A játékot úgy tervezték, hogy egy játékvezérlővel, például XBox, PS vagy Switch vezérlővel játsszon, de a billentyűzettel is jól működik. Függetlenül attól, hogy melyiket választja, rendkívül szűk és finoman beállított kezelőszervekkel fog játszani.
Jellemzők
Egyjátékos kalandjáték
A felfedezésre váró nagy világ, tele titkokkal
Kihívó főnök harcok
Térkép-rendszer, amely szórakoztatóvá teszi a világ felfedezését és utánajárását
Városok, üzletek, boltosok, jósolók és egyéb NPC-k
Sokféle rejtvény, terület és ellenség
Félelmetes 8 bites zene, készült a Famitracker-ben

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2019. 10. 31.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Decemberborn Interactive
Cikkszám
DIGI01637
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ