Carrotting Brain

Carrotting Brain

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 929 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Carrotting Brain egy nyuszi indie játék. Az old school 2D klasszikusok inspirálják - addiktív játékmenetük, kompromisszumok nélküli brutalitásuk és nevetséges humoruk. Úgy tervezték, hogy barátaival együtt játszhassanak nagy képernyőn. A játékmenet a modern technológiák és az eredeti ötletek által táplált. Az izgalmas élményt a valósághű fizika, a hűvös játékmódok és a halálos fegyverek széles választéka nyújtja.
Főbb jellemzők
Ön ártatlan nyuszikkal játszik, de fegyvert ad nekik, és gonosz lényekké válnak.
A robbanások megsemmisítik a terepet (nyilvánvaló hasonlóság egy népszerű féreg-központú játékkal). A megsemmisítés mögött meghúzódó technológia azonban valóban nem triviális.
A fizika annyira reális, hogy könnyen megölheti a nyulat.
Vannak elpusztítható bolygók, amelyek gravitációval várják a megsemmisülést.
A fegyverek arzenáljában sokféle módon elpusztíthatja ellenségét tompa, pengék, pisztoly, SMG, lövészfegyver, puska, géppuska, orvlövészpuska, gránát, rakéta és a gravitációs pisztoly segítségével.
A lőfegyverek nagyon reális ballistikával rendelkeznek.
A split-screen multiplayer legfeljebb 6 lejátszót támogat. Használjon vezérlőt vagy billentyűzetet a nyúlához való játékhoz.
A játék folyamatosan frissül és bővül. A tervezett / kész funkciók teljes listája megtalálható weboldalunkon .
A nyulak világa
A nyulak által uralt világban a sárgarépa mindig volt a legértékesebb kincs. Ezek a zöldségek inkább kívánatosak, mint az arany, mert ízlések. A nyulak esetében azonban még addiktívek is, és megértésüket érdemesek. Minél inkább zabálnak, annál inkább elrontódnak. A sárgarépa túladagolása okozza a kis agyuk rothadását ... a sárgarépát ! Ez egy szörnyű betegségről szóló történet, amely aranyos és ártatlan nyuszik könyörtelenül gonosz lényekké változtat. Erőszakjuk felülmúlhatatlan. Ügyetlen, ám még mindig képesek kifinomult fegyverekre és tudományra a versenytársak elleni csatában. A szomorú kapzsiság arra készteti őket, hogy űrhajósítsanak és bolygók felszámolására pusztítsanak el egyre több sárgarépát. Okuk hibás működés, ám ezek mégis képesek a vállalkozás megvalósítására. Nagyon nevetséges.

Légy nyuszi, légy a romboló világ a sárgarépa üldözésében!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2015. 10. 23.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Raving Bots
Cikkszám
DIGI01596
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ