Carmageddon: Max Damage

Carmageddon: Max Damage
Carmageddon: Max Damage
Carmageddon: Max Damage
Carmageddon: Max Damage
Carmageddon: Max Damage
Carmageddon: Max Damage

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 209 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Carmageddon: A Max Damage a legendás Carmageddon sorozat legújabb részlete. A Carmageddon az a vezetési érzés, ahol a gyalogosok (és a tehenek) egyformán pontoznak, az ellenfelek pedig egy csomó őrület az autóipari gyilkos gépek csavart keverékében. Ez a versenyautók végső ellenszere !!


Játsszon egy adrenalinszivattyúzó játékmóddal az AI ellenfelek ellen, vagy online a Carmafan többi tömege ellen! Haladjon tovább karrierje révén a Carma soraiban, vagy végezzen MultiPlayer játékost egy Car Crusher-ben, Fox 'n' Hounds-ban (mindig is Stainless MP játékmenet kedvence!), Death Race vagy Checkpoint Stampede esemény - minden izgalmas szórakozás, a Carmageddon védjegyével együtt. -top erőszak, őrült PowerUps és non-stop nevetés ...

PLUSZ! Az összes mangling súlyos testi sértést újra átélheti a beépített Action Replay rendszerrel. Többféle kamera választékkal és visszajátszási lehetőségekkel - ez azt jelenti, hogy soha többé nem marad le! Töltse online filmjeit, és dicsekedjen gyermekei vágási eredményeivel. És rengeteg is lesz - vadászathoz elért eredmények, kihívások és gyűjthető cikkek, amelyek az egész családot órákig szórakoztatják, amikor boldog vér és olaj fröccsent.

A játék jellemzői:
Egyjátékos karrier mód
Szabad játékmód
Online és offline multiplayer mód
CarMODgeddon mod mód


Az autó a csillag! Carmageddon: Max Damagehűvös, őrült, egyedi gyilkos gépeinek széles és változatos választékát kínálja; mindegyiknek megvan a maga nagyon jellegzetes "karakter". A Carmageddon autókat kifejezetten a kézben tartott feladatokra gyártják - az ellenfelek megsemmisítésére és a peds megölésére! Közel 20 évvel ezelőtt az eredeti Carmageddon kitalálta a videojáték-fizika, valamint az autók és a látvány valós idejű károsításának teljes koncepcióját, és így nyilvánvalóan a mi felelősségünk az, hogy ezt a BANG technológiát naprakészen tartsuk egy vadonatúj korszerű autóval. károsodás (és javítás) rendszer. Zúzza össze, hajlítsa meg, csavarja és teljesen átszelje ellenfelei és saját autóját - szakítsa le az alkatrészeket, vagy ossza fel ketté; az eredeti játék a motorok roncsolásáról és a gyalogosok megrongálásáról szólott, és ma ezt egy teljesen új szintre emeljük! Teljesítmény, páncél és támadó frissítések érhetők el autójához, valamint más testreszabási lehetőségek,


Az eredeti Carmageddon régi kedvencei sokaságával visszatérnek, néhány teljesen új arccal együtt. Csak korábban, mint alacsony felbontású miniatűrök, most már láthatja őket fejtől talpig (Screwie esetében fejtől térdig) teljes HD 3D dicsőségben - általában akkor, amikor áttörnek a szélvédőn, és megsérülnek (vagy INTO) ) a tiéd!


Az új környezetek a legjobbak ötvöződéséből adódnak a számos tájdarabból, amelyeket mindannyian szerettünk karcolni Carmageddonban. A „Bleak City”, az „Devil's Canyon”, a „Dusty Trails”, a „MagNuChem” és a „Snowy” szint minden frissített formában tér vissza, emlékezetes látványosságukkal, mint például a Loop 'de' Loop, savas gödör és a futballstadion. Minden megnyugtatóan szürreális; pokolba, még egy hatalmas élelmiszer-keverőt is sikerült beépíteni egy szintre!

A helyszín topográfia és részletek frissítve és továbbfejlesztve, még szórakoztatóbb dolgokkal, amelyekbe összetörni, összetörni, elrontani és gondozást küldeni a szegény gyalogosok számára. - Szép lövés Uram! És a gyalogosokról beszélve ...


Ismét a játék mindenféle korú, alakú, meggyőződésű és fajú felnőtt gyalogosok változatos keverékét kínálja. A klasszikus gyalogosok visszatértek, például az idős hölgy a Zimmer keretén és az öreg a botjával, híres sikításukkal: „Én a háborúban voltam!”, Valamint bikini csajok és úszós csomagtartók, kövér rohadék és tehéncsorda valószínűtlen helyszíneken. Csatlakoznak néhány új archoz - ideértve a kerékpárosokat, a kerekes székeket használókat és a mobil robogókra ejtett pólókat. A Carmageddon esélyegyenlőség a vágóhídnak!


A PowerUps visszatért, és ezúttal még viccesebb, szürrealisztikusabb, fájdalmasabb és messzebb, mint valaha! Sok klasszikus PUPS visszatér szuper-továbbfejlesztett formában, például repulzátorok, kenguru és szilárd gránitok. Akkor megvan az összes új PUP, mint például a "Medence tolóerő" és a "Tossers" cím alatt szereplő különféle változat! Kombinálja a PUps-t olyan szórakoztató kombinált eredmények létrehozására, mint a Groovin 'Héliummal töltött Peds vagy Lábak nélküli Peds az ideiglenes rapture során!


Ranglistára. Kihívás magadra, hogy ügyességi vagy nyers erő segítségével eljusson a ranglistán!
Eredményeket. Az őrült Feats és exploits megfelelő módon meghajlott tömbje megkapja azokat a jutalmakat, amelyekről minden játékos álmodik.
Kihívások: Csináld a leg hülyebb dolgokat, gyűjts össze értelmetlen csecsebecséket és pazarold az életét óráidra végső soron értelmetlen célok elérése érdekében!
Büdös bokrok: A játék során elrejtettük a különféle illatos húsvéti tojásokat, hogy elfoglaltságot és szórakozást biztosítsunk!
CarMODgeddon: Az egész játék módosítható az Ön örömteli örömére!

Nézze meg a hivatalos Carmageddon képregény sorozatot! Kattintson a képre! Szeretne GYIK-ot? Nézze meg az ismert problémákat itt: Menj ide!


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Verseny
Megjelenés
2016.10.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI01590
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Win 7 64-bit

Processzor: Intel i3-2100 3.1GHz

Memória: 4 GB RAM

Grafika: 1 GB DirectX 11 (AMD HD 6000 series GPU)

Tárhely: 20 GB szabad hely