Car Mechanic Simulator 2015

Car Mechanic Simulator 2015
Car Mechanic Simulator 2015
Car Mechanic Simulator 2015
Car Mechanic Simulator 2015
Car Mechanic Simulator 2015
Car Mechanic Simulator 2015

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
977 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Új autók, új szerszámok, új lehetőségek, további alkatrészek és még sok más móka a Car Mechanic Simulator következő verziójában! Vedd a csavarkulcsot!
Hozza létre és bontsa ki az automatikus javítási szolgáltatás birodalmát. A Car szerelő szimulátor 2015 elviszi a napi rutin mögött az autóműhelyben.
Vállalja az autószerelő szerepét és javítsa autóit ügyfelei számára. Töltsön el a megkeresett pénzt műhelyének bővítésére és készségeinek fejlesztésére. Vásároljon elhasználódott autókat, felújítsa őket és nyereséggel eladjon, vagy híres autógyűjtővé váljon. Ha jól kezeli vállalkozását, akkor biztosan sikerrel jár a piacon.


Autó javítás
A játék lényege. Ez a te dolgod. Ilyen módon kapsz pénzt. Így élsz ... Ok, talán nem is olyan fontos, egyébként ez a játék alapvető tevékenysége. Az ügyfél bejön, és titokzatosan azt mondja, hogy autója törött, de holnapra szüksége van rá. Az óra azonnal elindul.
Küldetési rendszer
A munkákat véletlenszerűen generálják, tehát meg kell választania, hogy melyik autóval fog dolgozni. Úgy tűnik, hogy egy ügyfélcsoport várja a műhely előtt a szerelőt ...
Ezen felül korlátozott mennyiségű munkát is vállalhat ugyanabban az időben, és mindegyikük időkorlátozott. Különböző nehézségi és bonyolultsági szintekkel, és természetesen különféle fizetési szintekkel itt a legfontosabb a bölcs kezelés.
Műhely menedzsment
Az egész napos kemény munka után itt az ideje számolni a készpénzt, majd körülnézni a vállalkozáson. Mit kell vásárolnom a teljesítmény javításához? Mi vonzana több ügyfelet? Mindig több plakátot vásárolhat a falon, de ez nem valami „nagy befektetés”, amelyet ilyen komoly vállalkozásnak neveznek, igaz?
Autó aukciók
A befektetésekről szólva. Van még esély arra, hogy még több pénzt keressen az autó aukciós házban. Válasszon okosan, vásároljon használt vagy régi autókat, és felújítsa azokat haszonszerzés céljából. Vagy ha Ön egy ilyen szüreti autó szerelmese, akkor saját gyűjteménye is lehet.
Autós modellek
Az autók teljesen leszerelhetők az autókeretre, lenyűgöző részletességgel. Minden autó több mint 200 interaktív alkatrészből áll, amelyek belsejét, egy karosszériát és az egész motort tartalmazzák.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Szimuláció
Megjelenés
2015.04.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
PlayWay
Cikkszám
DIGI01577
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP SP3 / Vista / 7 / 8

Processzor: Core i3 3.1 GHz vagy AMD Phenom II X3 2.8 GHz

Memória: 4 GB RAM

Grafika: GeForce GTX 560 vagy Radeon HD6870 with 1GB VRAM

Tárhely: 4 GB szabad hely