Cannon Fodder 3

Cannon Fodder 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 422 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Cannon Fodder 3 egy taktikai akciójáték, amely az eredeti játék stílusát és hagyományait örökölte. A háború folytatódik, és mértéke majdnem megegyezik a korábbival. 500 katonaságot küldtek sorsuk kielégítésére. Mi vár rájuk? Tábornok csillagai vagy becsületes ágy?

Ezek a 21. századi katonák sokkal jobban fel vannak szerelve, mint 1994 elődeik. Nyolc típusú gépeik vannak, amelyek szárazföldi, felszíni és légi műveletekre alkalmasak, valamint 17 féle fegyver, támadó puskáktól az atombombaig.

A csíkok a világ minden tájáról, sőt az űrben is zajlanak! Nappal és éjszaka harcolsz, meleg és hideg időben, hóban és esőben. Az ellenség képzett - a világ minden tájáról terroristák vannak, és rendelkezésére áll csúcstechnológiák: teleportálás és különféle gépesített harci rendszerek. Hősünk nagy kihívásokkal fog szembesülni - tüzérségi sztrájkok, felüljárhatatlan erőtér, automata tornyok, öngyilkos katonák és óriási humanoid robotok.

Megpróbáltatása jól jöhet: cselekedeteid nem korlátozódnak a vágásra és megsemmisítésre. El kell ragadnia az ellenséges járműveket és bázisokat, meg kell mentenie túszokat és mentő elítéleket, tartania kell a vonalat, és vissza kell lőnie a tornyokról, keresnie kell az adattárcsákat és pótalkatrészeket, meg kell javítania a törött robotokat és meg kell kerülnie az aknamezőket. A főparancsnok gondosan figyeli a művelet előrehaladását: a missziók megszakíthatók súlyos bűncselekmény miatt; a kisebb rossz magatartást megvádolják, a nagy eredményeket pedig érmekkel és promóciókkal jutalmazzák. Végül a legjobbak katonái kapják a legnagyobb jutalmat: visszatérnek otthoni táborba, ahol meleg hadsereg laktanyák, forró hadsereg ételek, puha hadsereg bunksok és gyengéd fúró őrmester várnak rájuk. A következő alkalomig.
Főbb jellemzők:
8 típusú szabályozható gép
17 típusú fegyverzet, beleértve a taktikai nukleáris sztrájkokat és a szőnyegbombákat
Csata az egyedi főnökökkel
A haladás elleni küzdelem új rangokhoz vezet
Speciális célú bónusz tételek
Nappali és éjszakai küldetések, időjárási hatások
Különböző helyszínek: Amerika, Ázsia, Oroszország, hold- és pályabázisok

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.07.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Burut CT
Cikkszám
DIGI01571
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ