Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez: Bound in Blood
Call of Juarez: Bound in Blood
Call of Juarez: Bound in Blood
Call of Juarez: Bound in Blood
Call of Juarez: Bound in Blood
Call of Juarez: Bound in Blood

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 088 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

AZ Öreg Nyugat, 1864. A család megmentése érdekében a McCall testvérek megölnek mindenkit, aki közöttük áll, és a legendás Juarez Aranyát. De amikor a pénz csábítása és a nők tesztelik a kötelékeiket, akkor az általuk megosztott vér vastagabb lesz-e, mint a víz?Légy Gunslinger - Használj egy sor fegyvert, a különféle revolverektől a nehéz kaliberű ágyúkig és géppuskáig. Minden pontos lövés növeli a koncentrációt, ami lehetővé teszi a halálos lövöldözős módok kiszabadítását, ha túllépik - és még a halálosabb módokat is szabadíthatja fel, amikor a testvérek együtt dolgoznak.

Testvérek a fegyverekben - Válasszák meg Ray vagy Thomas megtestesítését, mindegyik sajátos játékstílussal (közeli vagy hosszú távú), sajátos képességekkel (lasso, dinamit stb.) És halálos fegyverek arzenáljával (kettős fegyverek, nagy hatótávolságú karabély, stb.). Használd ki az erősségeiket, és túlélhetsz néhány elképzelhető heves harcot.

Magával ragadó nyugati élmény - Fedezze fel a példa nélküli mitikus Régi Nyugat hatalmas természeti tájait gyalog, lóháton, kocsikban és kenukban. Keresse meg az illegális törvényekkel teli ikonikus beállításokat. A McCall testvérek egy újszülött Apache-vezérigazgatóval, egy mohó mexikói banditával, egy bántalmazó ezredesvel szembesülnek - és ezek csak néhány a testvérek útjában álló aluljáró gazemberek közül.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2016 augusztusától a játék online funkciói már nem támogatottak. A Többjátékos / Co-op mód többé nem lesz elérhető.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2009.06.30
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Ubisoft
Cikkszám
DIGI01562
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP1)

Processzor: Intel Pentium 4 3.2 GHz Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500 +

Memória: 2 GB RAM

Grafika: 256 MB VRAM 

Tárhely: 4 GB szabad hely