Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 4: Final Assault (MAC) (DLC)

Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 4: Final Assault (MAC) (DLC)
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 908 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Modern Warfare® 3 Season of Content, a negyedik és egyben utolsó DLC-gyűjtemény öt teljesen új Multiplayer Maps-tel rendelkezik. Hegyekkel körülvett "Gulch" egy elfelejtett bányavárosba küldi a harcosokat, csak takaróaknákkal és felszereléssel. A jersey-i part "Boardwalk" -on vár, ahol a napsütéses szórakozás azt jelenti, hogy ellenségekkel kell szembenézni a tengerparton. A játékosoknak meg kell keresniük tengeri lábukat az "Off Shore" és a "Decommission" -ban, ahol a halálos óceáni olajfúrótornyok és a korhadó óceánjárók útvesztője tökéletes helyszínt nyújtanak a partvonalra épülő harcokhoz. A gyűjtemény kibővítése egy utazás New Orleans háború sújtotta francia negyedébe, ahol a "Parish" egymással szembeállítja a játékosokat a város romjai között.

- Leszerelés: A korhadó óceánjárók temetője nemcsak a helyiek lakótelepét hozta világra, hanem egy közepes méretű fojtópontokban benépesített Multiplayer Map is; tökéletes helyszínt biztosít a partvonal-alapú harcokhoz.
- Off Shore: Az óceán közepén lévő olajfúrótornyon csapdába esve nincs hová mennie, csak közvetlenül az ellenségei felé, ebben az új Multiplayer térképben, amely helikopterrepülőkkel, darukkal és számtalan sügérrel büszkélkedhet a mesterlövészek számára, akik alig várják a versenyt. Említettük, hogy lenézzünk, különben leeshet?
- Gulch: Évtizedekkel a tűzvész után elszenesedett ez az elfeledett bányaváros, a vörös szikla kanyon a vörös új árnyalatait kapja, mint egy közepes méretű multiplayer térkép, amelyben a környező hegyek, aknatengelyek és felszerelések tökéletes helyszínt nyújtanak a harcokhoz.
- Boardwalk: Irány a jersey-i partvidékre egy sétányalapú multiplayer csata napsütéses délutánjára, amelyben szembe kell néznie az ellenségekkel a tengerparton, és harcolnia kell az uralomért az árkádban, miközben még mindig van ideje arra, hogy elvágja a vonalat a hullámvasútnál.
- Egyházközség: A kívánatos gondolkodás nem fogja biztonságban tartani New Orleans háború sújtotta francia negyedét, ahol egy helyi lebombázott plébánia egy kisebb méretű multiplayer térkép házigazdája, amely alkalmas azok számára, akik futni és fegyverezni akarnak város romjai.

Adatok
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.10.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01491
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.