Call of Duty 4: Modern Warfare (MAC)

Call of Duty 4: Modern Warfare (MAC)
Call of Duty 4: Modern Warfare (MAC)
Call of Duty 4: Modern Warfare (MAC)
Call of Duty 4: Modern Warfare (MAC)
Call of Duty 4: Modern Warfare (MAC)
Call of Duty 4: Modern Warfare (MAC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 114 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

 

Az Infinity Ward díjnyertes csapatának, a Call of Duty® sorozat készítőinek új akció-thrillere az eddigi legintenzívebb és mozis akcióélményt nyújtja. A Call of Duty 4: A Modern Warfare fegyveres játékosai a fejlett és nagy teljesítményű modern tűzerővel rendelkeznek, és a világ legárulatosabb hotspotjaiba szállítják őket, hogy felvegyék a világot fenyegető szélhámos ellenséges csoportot.
Mivel az amerikai tengerészgyalogos és a brit SAS katona egy fordulatokkal teli kibontakozó történeten keresztül harcol, a játékosok kifinomult technológiát, kiváló tűzerőt és összehangolt szárazföldi és légicsapásokat alkalmaznak egy csatatéren, ahol a sebesség, a pontosság és a kommunikáció elengedhetetlen a győzelemhez. Az epikus cím a többjátékos akció mélységét is biztosítja, az online rajongók számára a kitartás, az addiktív és testreszabható játékmenet teljesen új közösségét nyújtva.

- Hiteles fejlett fegyverek - Több mint 70 új és hiteles fegyver és felszerelés rendelkezésre álló arzenáljával, lézeres helyszínes rohampuskákból, agyagbányákból, 50 kaliberű mesterlövészpuskákból és M-249 SAW gépfegyverekből áll. Az olyan kiegészítőkkel, mint az éjjellátó szemüveg és a ghillie öltönyök, a maximális elrejtés érdekében a Call of Duty 4: Modern Warfare játékosait bezárva és megrakva töltötte be a küldetést.


- Koordinált támadás és támogatás - A valaha volt zsigeri cselekvési thrillert szállítva a cím a katonától a műholdig tartó modern csatát fedi le, ahol a sikerhez kritikus a légi támogatás igénye. Az adrenalin-roham bevetése a játékosokat gyors kötéllel kíséri a taktikai helikopterektől, a támadók aprítóinak armádájában haladnak, sugárhajtókkal távolítják el az ellenséges erődöket, sőt a legmagasabb szintű légifegyverhajóban a föld feletti több ezer méteres ellenségeseket is megkötik.


- Mozi minőségi grafika és hang - A lenyűgöző, következő generációs grafikákkal a játékosok a Call of Duty 4: Modern Warfare mozis intenzitására vonzódnak. Elképesztő speciális effektusok, beleértve a reális mélységélességet, a felni megvilágítását, a karakterek önárnyékolását, a textúra streamingjét, valamint a fizika által támogatott effektusok vonzzák a játékosokat a legrealisztikusabb játékélménybe. Kombinálja az élethű grafikákat és a reális csatacsevegést a Call of Duty díjnyertes hangtervével, és a játékosok csatába fognak ütközni, mint még soha.


- Páratlan mélység a többjátékoshoz - A többjátékos a Call of Duty 2 sikereiből épít, és állandó online élményt nyújt a nagyobb közösségi interakció érdekében. A klasszikus létrehozási lehetőségek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy testre szabják a játékhoz legmegfelelőbb felszerelést, hogy megtapasztalhassák a feloldhatóakat és a jutalmakat lehetővé tevő pontokat, egészen a meccskészítésig és a ranglistákig a legfrissebb nyomon követéshez. A Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer-je be van állítva hogy mindenki számára könnyen elérhető és addiktív online játékot nyújtson.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2007.11.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01485
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ