Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 4 (DLC)

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 4 (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 812 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözölve a Modern Warfare® 3 tartalmi szezonját, a negyedik és az utolsó DLC kollekció öt teljesen új multiplayer térképet tartalmaz. A hegyekkel körülvett "Gulch" harcosokat egy elfelejtett bányászati ​​városba küld, csak aknatengelyekkel és felszerelés-istállókkal. A Jersey partja várja a „Boardwalk” -ot, ahol a napfény szórakoztatása azt jelenti, hogy ellenségekkel kell szembenézniük a tengerparton. A játékosoknak tengeri lábaikat az „Off Shore” és a „Decommission” keretek között kell megszerezniük, ahol a halálos óceáni olajfúrótornyok és a rothadó óceánjárók labirintusa tökéletes helyszínt biztosít a partvidéki harchoz. A gyűjtemény lekerekítése egy kirándulás New Orleans háború által sújtott francia negyedébe, ahol a "plébániatemplom" egymás ellen dobja a játékosokat a város romjai közé.

Leszerelés: A rothadó óceánjárók temetője nemcsak a helyiek árnyékát hozta létre, hanem egy közepes méretű többjátékos térképet is, amely fojtópontokban lakott; amely tökéletes beállítást nyújt a partvonal alapú harchoz.
Tengerparton kívül: Az óceán közepén, egy olajfúrótoronyra csapdában, sehova nem kell mennie, csak közvetlenül az ellenségeivel szemben, az új Multiplayer térképen, amely helikopterrel, darukkal és számtalan sügérrel rendelkezik az orvlövészek számára, akik alig várják a versenyt. Megemlítettük, hogy nézzen le, különben leeshet?
Gulch: A tűzvész utáni évtizedek alatt az elfelejtett bányaváros elszennyeződött, a vörös szikla-kanyon új vörös színűvé válik, mint egy közepes méretű többjátékos térkép, amelyben a környező hegyek, az aknák és a felszerelések kitűnő környezetet biztosítanak a harchoz.
Boardwalk: Menjen a Jersey Coast felé egy napos délutáni sétányon alapuló multiplayer csatára, ahol szembeszáll az ellenségével a tengerparton, és harcolni kell az arcade dominancia ellen, miközben még mindig talál időt a hullámvasút vonalának vágására.
Plébániatemplom: A kívánságos gondolkodás nem fogja biztonságban tartani New Orleans háború sújtotta francia negyedében, ahol egy helyi bombázott plébánia egy kisebb méretű multiplayer térképet üzemeltet, amely kiválóan alkalmas azok számára, akik a fegyverzethez akarnak jönni. város törmeléke.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2012. 10. 10.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01547
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ