Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1 (DLC) (EU)

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1 (DLC) (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 491 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Call of Duty®: Modern Warfare® 3 első letölthető „Gyűjteménye” nem csak négy Multiplayer / Survival Mode Térképpel, hanem két Special Ops küldetéssel van ellátva - ez az első alkalom a Call of Duty első - a Call of Duty®-hoz tartozó készlet feltöltésével. ® a Special Ops-t bármikor online letölthetővé tette.

Csak ezzel az egy tartalomcsomaggal felfegyverkezve a játékosok választhatnak, hogy elindulnak a militarizált Central Parkba a Felszabadításban , elpusztítják a festői kilátást a tengerparti olasz kiruccanásban a Piazza-n , poharat esnek New York-i járókelőkre a 70 emeletes Overwatch-ból , és harcolnak mellette. egy lebukott légierő a fekete dobozban .

Mintha ez a sokjátékos változatosság nem lenne elég, a Special Ops rajongói motoros szánokba szállhatnak, hogy beszivárogjanak egy fekete jég gyémántbányájába, vagy Indiába indulhatnak, ahol a tárgyaló a túszok sorsát a kezükben hagyja.

A Modern Warfare® 3 első , fél tucatnyi tartalommal rendelkező osztályában első letölthető „Gyűjteménye” olyan harci és szövetkezeti kínálatot kínál, amelyhez még soha nem volt példa.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.05.08
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01544
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ