Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1 (DLC)

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1 (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 357 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty®: a Modern Warfare® 3 első letölthető „Gyűjteménye” a tartalom arzenáljával való újbóli telepítéskor a Modern Warfare® 3 első letölthető „kollekciója” nemcsak négy multiplayer / túlélési módú térképet , hanem két Special Ops missziót is tartalmaz - az első alkalom a Call of Duty ® A Special Ops valaha online letölthetővé tette.

Csak egy tartalomcsomaggal fegyveres módon a játékosok választhatnak a felszabadulás egyik militarizált Központi Parkjába való eljutáshoz, a tengerparti olaszországi kiránduláson a Piazza- ban lerombolva a festői kilátásokat , esőpoharat a New York-i járókelőknek a 70-es történetről a Overwatch alatt , és harcolnak mellette. egy lehajtott légierő a fekete dobozban .

Mintha a többjátékos változatosság nem lenne elegendő, a Special Ops rajongói a motoros szánokba ugrálhatnak, hogy beszivárogjanak a fekete jégben lévő gyémántbányába, vagy Indiába induljanak, ahol a tárgyaló a kezedben hagyja a túszok sorsát.

A Modern Warfare® 3 első letölthető „Gyűjteménye” egy önálló osztályban, egy fél tucat formájú tartalommal, számos harci és együttműködési lehetőséget kínál, amelyekhez hasonlókat még soha nem láttak.

Adatok
Megjelenés
2012.05.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01543
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
A: Windows XP, Vista, 7
processzor: Intel® Core ™ 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom ™ X3 8750 vagy annál jobb processzor
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez: 16 GB szabad merevlemez-terület
Videokártya: Shader 3.0 vagy jobb 256 MB NVIDIA® GeForce ™ 8600GT / ATI® Radeon ™ X1950 vagy jobb
DirectX®: 9.0c vagy újabb
Hang: DirectX® 9.0c vagy újabb
További:Szélessávú kapcsolat és szolgáltatás szükséges a multiplayer kapcsolathoz. Internetkapcsolat szükséges az aktiváláshoz.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.