Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
32 456 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Számozva és felülmúlva, de nem túllépve.

Call of Duty®: A szellemek rendkívüli előrelépést jelentenek a minden idők egyik legnagyobb szórakoztató franchise számára. A Call of Duty® franchise ez az új fejezet egy új dinamikát mutat, ahol a játékosok egy nyomorult nemzet oldalán állnak, akik nem a szabadságért vagy a szabadságért küzdenek, hanem egyszerűen a túlélésért.

Az új Call of Duty élményt táplálva a franchise új, következő generációs motorja lenyűgöző merítést és teljesítményt nyújt, miközben megőrzi a sebesség és a folyamatosság 60 képkocka / másodperc sebességét minden platformon.

Egyjátékos kampány

Tíz évvel a pusztító tömeges esemény után Amerika határai és a globális hatalom egyensúlya örökre megváltozott. Mint ami a nemzet különleges hadműveleti haderőinek maradt, egy titokzatos csoport, amelyet csak "szellemeknek" hívnak, vezet az újonnan kialakult, technológiai szempontból kiemelkedő globális hatalom elleni küzdelemhez.

Új Call of Duty Universe: A franchise-történelem során először a játékosok vesznek alulkutya szerepét a Call of Duty: Ghosts; túllépve és felülmúlva, a játékosoknak harcolniuk kell egy bukott nemzet visszaszerzése érdekében intenzíven személyes elbeszélésben. A játékosok megismerkednek egy teljesen új karakterkészlettel, és meglátogatják a helyszíneket egy megváltozott világban, ellentétben azzal, amit a Call of Duty® korábban látott.

Multiplayer

A Call of Duty szolgáltatásban: A szellemek, amelyek nem csak osztályt hoznak létre, hanem egy katona, az első a franchise számára. Az új Create-A-Soldier rendszerben a játékosok megváltoztathatják katona fizikai megjelenését a fej, a test típusa, a felszerelés és a felszerelés kiválasztásával, és a Call of Duty® játékban először a játékos válassza ki a nemét. 20 000 lehetséges kombinációval ez a leginkább rugalmas és átfogó karakter testreszabás a Call of Duty előzményekben.

Az új dinamikus térképek a multiplayer fejlődését mutatják. Interaktív elemeket és játékos által kiváltott eseményeket tartalmaznak, amelyek a környezet fejlődését eredményezik minden mérkőzés folyamán. Az egész táj eltolhatja és kényszerítheti a játékosokat a taktikák és stratégiák megváltoztatására.

Call of Duty: A Ghosts új taktikai játékosmozgásokat vezet be. Az új kontextuális sovány rendszer lehetővé teszi a játékosoknak, hogy az akadályok körül támaszkodjanak anélkül, hogy gomb-kombinációkat adnának hozzá, vagy teljesen elhagynák a fedelet. Az új köpenyrendszer lehetővé teszi a folyadék mozgását a tárgyak felett, miközben fenntartja a lendületet. A térdcsúszda lehetővé teszi a természetes átalakulást a sprintingből való hajlításról a hajlamosságra.

Call of Duty: A Ghosts több mint 20 ÚJ Kill csíkot szállít, mint például a Juggernaut Maniac, a Helo Scout, a Vulture és az ODIN Strike. A játékosok Riley őrzőkutyát is hozhatnak be az egyjátékos kampányból, hogy megvédjék az ellenségeket és megtámadja őket. Jelenleg több mint 30 új fegyver van, köztük egy teljesen új fegyverosztály: a Marksman Rifles.

Keret

Építsd meg a csapatadet, és akár hatot vehetsz csatába az új Squads módban. Ez a mód a multiplayer élményének legjobb részeit veszi igénybe, és lehetővé teszi, hogy egyedül vagy együttesen játsszon a multiplayerben létrehozott és kiegyenlített egyéni katonákkal.

A Squad tagjai számára kiválasztott kiiktatási döntések közvetlenül megváltoztatják a társaik AI viselkedését. Adj a katonanak egy mesterlövészpuskát, és úgy viselkedik, mint egy mesterlövész, és egy SMG-srác jobban fog futni és fegyvert viselni.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2013.11.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01526
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ