Call of Duty 2

Call of Duty 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 372 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty® 2 újradefiniálja a csata mozgóképességét és káoszát, ahogyan azt a hétköznapi katonák szemében látják, akik epikus második világháborús konfliktusokban harcolnak együtt. A 2003. évi Call of Duty folytatása, amely több mint 80 Év Játékának díjat nyert, a Call of Duty 2 hatalmasabb, intenzívebb és reálisabb csatákat kínál, mint valaha, az új COD ™ 2 motor lenyűgöző látványának köszönhetően.
Az első világháborús lövöldözős csapat elképesztő új élményekkel tér vissza: Az Infinity Ward által kifejlesztett, a díjnyertes Call of Duty alkotói. Teljesen új, soha nem látott fejlesztések a lenyűgözően realisztikus grafikáktól a zökkenőmentes játékig, a forradalmian új COD2 motor, az úttörő AI és a választáson alapuló játékinnovációk révén. A szépen renderelt hó, eső, köd és füst, a dinamikus megvilágítással és az árnyékokkal együtt ez a legvilágosabb lövöldözős játék.
Új konfliktusok és ellenségek, amelyekkel szembe kell néznie: A Call of Duty 2 nagyobb csatákat hoz magával, több tankokkal, csapatokkal és a képernyőn megjelenő robbanásokkal, valamint nagyobb hatókörrel, sokféle lokállal és környezettel az Európai Színházban. Harcolj a "Sivatagi róka" ellen Észak-Afrika perzselő homokján, amikor a sivatagban ütköznek a tartályok hulláma. Használjon rakétahajtású kampóhorgot a Hadsereg Ranger századával együtt, hogy viharozzon és méretezze a Pointe du Hoc szikláit egy könyörtelen német ellentámadás ellen, és a városi káoszban átcsapjon tankolóként a háború sújtotta Oroszországban.
Támaszkodjon a csapatára, mint még soha: A körülötte lévő szövetséges katonák tucatja tisztában van a körülötte lévő változó helyzetekkel, és tudatja Önnel egy teljesen új, kontextusra érzékeny harci fecsegő rendszer használatával. Felhúzzák az ellenséges tüzet, lefedik az ön fedelét, rágólyukakat és mozgó tartályokat használnak a fedélhöz, és figyelmeztetnek az ellenséges csapatok és az ellenséges tűz ellen.
Választási alapú játékmenet: Játsszon missziókkal a megfelelőnek megfelelő sorrendben. Úgy dönt, hogy először orvlövészként vagy tankparancsnokként játszik? Ez a te hívásod. A nyílt végű csatatér lehetővé teszi a taktika testreszabását és a célok kitöltésének sorrendjét.
Multiplayer Mayhem: Nyissa meg az intenzív tengely és az Allies csapat alapú multiplayer akcióit online, építve a rendkívül népszerű Call of Duty multiplayer módokra.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2005. 10. 25.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01481
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ