Call of Duty 2

Call of Duty 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 534 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty® 2 újradefiniálja a csata mozgóképességét és káoszát, ahogyan azt a hétköznapi katonák szemében látják, akik epikus második világháborús konfliktusokban harcolnak együtt. A 2003. évi Call of Duty folytatása, amely több mint 80 Év Játékának díjat nyert, a Call of Duty 2 hatalmasabb, intenzívebb és reálisabb csatákat kínál, mint valaha, az új COD ™ 2 motor lenyűgöző látványának köszönhetően.
Az első világháborús lövöldözős csapat elképesztő új élményekkel tér vissza: Az Infinity Ward által kifejlesztett, a díjnyertes Call of Duty alkotói. Teljesen új, soha nem látott fejlesztések a lenyűgözően realisztikus grafikáktól a zökkenőmentes játékig, a forradalmian új COD2 motor, az úttörő AI és a választáson alapuló játékinnovációk révén. A szépen renderelt hó, eső, köd és füst, a dinamikus megvilágítással és az árnyékokkal együtt ez a legvilágosabb lövöldözős játék.
Új konfliktusok és ellenségek, amelyekkel szembe kell néznie: A Call of Duty 2 nagyobb csatákat hoz magával, több tankokkal, csapatokkal és a képernyőn megjelenő robbanásokkal, valamint nagyobb hatókörrel, sokféle lokállal és környezettel az Európai Színházban. Harcolj a "Sivatagi róka" ellen Észak-Afrika perzselő homokján, amikor a sivatagban ütköznek a tartályok hulláma. Használjon rakétahajtású kampóhorgot a Hadsereg Ranger századával együtt, hogy viharozzon és méretezze a Pointe du Hoc szikláit egy könyörtelen német ellentámadás ellen, és a városi káoszban átcsapjon tankolóként a háború sújtotta Oroszországban.
Támaszkodjon a csapatára, mint még soha: A körülötte lévő szövetséges katonák tucatja tisztában van a körülötte lévő változó helyzetekkel, és tudatja Önnel egy teljesen új, kontextusra érzékeny harci fecsegő rendszer használatával. Felhúzzák az ellenséges tüzet, lefedik az ön fedelét, rágólyukakat és mozgó tartályokat használnak a fedélhöz, és figyelmeztetnek az ellenséges csapatok és az ellenséges tűz ellen.
Választási alapú játékmenet: Játsszon missziókkal a megfelelőnek megfelelő sorrendben. Úgy dönt, hogy először orvlövészként vagy tankparancsnokként játszik? Ez a te hívásod. A nyílt végű csatatér lehetővé teszi a taktika testreszabását és a célok kitöltésének sorrendjét.
Multiplayer Mayhem: Nyissa meg az intenzív tengely és az Allies csapat alapú multiplayer akcióit online, építve a rendkívül népszerű Call of Duty multiplayer módokra.

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01481
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:3D hardveres gyorsító kártya szükséges - 100% DirectX 9.0c kompatibilis 64 MB hardver gyorsító videokártya és a legújabb illesztőprogramok *, Microsoft Windows 2000 / XP, Pentium IV 1.4 GHz vagy AMD Athlon XP 1700+ processzor vagy újabb, 256 MB RAM (512 MB RAM ajánlott) , 100% DirectX 9.0c kompatibilis 16 bites hangkártya és legújabb illesztőprogramok, 100% Windows 2000 / XP kompatibilis egér, billentyűzet és legújabb illesztőprogramok, 4,0 GB tömörítetlen szabad merevlemez-terület (plusz 600 MB a Windows 2000 / XP swap fájlhoz)
Multi -játékos követelmények:
Az Internet (TCP / IP) és a LAN (TCP / IP) lejátszás támogatott
Az internetes játékhoz szélessávú kapcsolatot és legújabb illesztőprogramokat kell igénybe venni
A LAN lejátszásához hálózati interfészkártya és legújabb illesztőprogramok szükségesek
Fontos figyelmeztetés: * Előfordulhat, hogy az itt felsorolt ​​lapkakészlettel rendelkező 3D gyorsítókártyák nem kompatibilisek a Call of Duty által használt 3D gyorsítási szolgáltatásokkal. A 100% DirectX 9.0c kompatibilitást illetően kérdezze meg a hardver gyártóját.
Támogatott lapkakészletek
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9000
ATI Radeon 9200
ATI Radeon 9500
ATI Radeon 9600
ATI Radeon 9700
ATI Radeon 9800
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800
ATI Radeon X850
nVidia GeForce 2 Ultra
All nVidia GeForce 3/Ti Series
All nVidia GeForce 4/Ti Series
Minden nVidia GeForce FX sorozat
Minden nVidia GeForce 6 sorozat
Az nVidia GeForce 7 vagy újabb sorozatának ajánlása
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.