Call of Cthulhu: Shadow of the Comet

Call of Cthulhu: Shadow of the Comet

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az év 1910. A sápadt tavaszi napfényben fürdött Illsmouth kis halászkikötője egy álmos új-angliai város, ahol az idő látszólag áll. A megjelenés azonban nagyon megtévesztő lehet. E kis falu békés nyugalma alatt egy szörnyű igazság marad.

Poros, félreeső könyvtári suttogás félelemmel suttog, amikor a múlt kérdéseit a jelenbe veszik. Van-e kapcsolat a Halley üstökösének visszatérése és a nagy ősök újjáéledése között, akik egyszer a terror uralkodása alatt uralták a földet? A legenda mesék egy ősi rituális földről, amelyet mélyen a kusza erdő árnyékaiba rejtett, díszes és titokzatos kereszttel jelölve. Egyszer, régen, ez a hely volt a vad és félelmetes rítusok színpadja, amelyről senki sem mert beszélni, hogy ne szenvedjenek az ősök haragján.

Miért sújtja Illsmouth városlakóit egy ilyen remegő terror? Miért vonzzák őket az ősi rituális helyek oly sok év után? Mi szabadította fel ezt az átok mély alvásából, hogy pusztítson az ártatlan emberek lelkén?

Vállalja John T. Carter, egy ragyogó fiatal csillagász, aki összefűzi a falu és a rejtélyes lakosok rejtélyes történetét. Hihetetlenül valósághű akció és a természetfeletti káosz összefonódik, hogy a játékosokat mélyen a rejtélyes misztériumokba vonzza az üstökös árnyékában.

Tartalmazza a Call of Cthulhu: Shady of the Comet CD-jét és floppy változatát.
Csonthűtéses hanghatások, amelyek a káosz mélyére sújtják!
Szálljon szemben a legmélyebb félelmeivel, amikor ismét belépsz a Lovecraftian horror birodalmába!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
1993.01.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI01478
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ