Bus Simulator 2012

Bus Simulator 2012

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 621 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fogja meg a buszt, és hagyja, hogy elvisz egy részletes, virtuális világba.

Készen állsz egy reálisan modellezett, szabadon elérhető busz kormánya mögött egy festői német város felfedezésére? Vessen egy pillantást a jól ismert TML fejlesztőstúdió „Bus Simulator 2012” című programjára!

Az eredeti busz minden műszaki részletét életre keltették. Kapcsolja be a légkondicionálót, amikor az első pajzsok felgyorsulnak, és tartsa szemmel a sebességmérőt, hogy ütemtervben maradjon - jóllehet sok küldetésed van, mégis pihennie kell, hogy megmaradjon! A buszon lévő digitális leolvasásoknak köszönhetően ellenőrizheti a motor hőmérsékletét, a hűtőfolyadék töltési szintjét, valamint az olaj- és benzinszintet.

Szervezze meg útvonalát és szolgáljon több mint 450 buszmegállóig. Élvezze mind a gyalogosok, mind a forgalom valósághű AI-jét, ami befolyásolja a saját viselkedését vezetés közben is. Az utasokkal való interakció szintén fontos szempont a munkájában: Ön dönti el, hogy melyik jegyet adja el, és hogyan köszönti meg ügyfeleit - ennek megfelelően reagálnak!

A TML fantasztikus képességének köszönhetően, hogy a buszokat és más járműveket nagy részletekben újrateremti, ez a játék valóban kihívást jelentő busz-szimuláció lesz. Fedezze fel a nyitott 3D-világot számos érdekes tereptárgyal, és élvezze a műszakok közötti felfedezést. De vigyázzon munka közben: maradjon be az ütemtervébe és a közlekedési szabályokba!

Kreatív? Nyugodtan személyre szabhatja járműveit, és megoszthatja azokat a szimulációs játék közösségével.
Főbb jellemzők:
Részletes buszmodellek valósághűen ábrázolt technológiával és fizikával
Szabadon szervezhető útvonalak
Kiegészítő küldetések
Jutalmazási rendszer
Óriási, szabadon elérhető 3D-világ
Gyalogosok és járművek, amelyek követik a reális AI-t

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2012.02.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Astragon
Cikkszám
DIGI01458
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ