Bus Simulator 18

Bus Simulator 18
Bus Simulator 18
Bus Simulator 18
Bus Simulator 18

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 796 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

Akár ipari, akár kikötői övezetben, belvárosban, a környező falvakban vagy az üzleti parkban, a Bus Simulator 18- ban, átélheti egy buszsofőr izgalmas mindennapi életét egy hatalmas és szabadon vezethető városi környezetben. Szálljon le a Mercedes-Benz, a Setra, a MAN és a IVECO nagyszerű márkájú, 8 engedéllyel rendelkező városi buszának kormánya mögé, és biztonságosan és pontosan szállítsa az utasokat rendeltetési helyére, akár egyjátékosként, akár barátokkal valósan - idő multiplayer mód .

Autóbuszvezetőként a 12 különböző kerületben szembe kell néznie a nagyváros forgalmának és minden azzal járó kihívással. Nem akadályozzák meg a furcsa időjárási körülmények, csapások, forgalmi dugók, viteldíj-kijátszók, balesetek, építkezések, éjszakai vezetés és az utasok különleges igényei. Éppen ellenkezőleg, teljes mértékben ellenőrizze buszját, pénzt keresjen, jó hírnevet szerezzen a biztonságos és pontos vezetési stílus miatt, és élvezze szinte korlátlan vezetési élményét az autentikus városi helyszíneken. Használja a több ezer mérföldnyi virtuális utak és utcák új kerületeket, új buszokat és új testreszabási lehetőségeket.A Bus Simulator 18 széleskörű modding támogatásávalnincsenek korlátozások: útvonalak készítése, saját buszok készítése, buszok készítése, új térképek tervezése és megosztása a közösséggel, vagy a Steam Workshopban elérhető modifikációs tartalom letöltése és telepítése a játékélmény fokozása érdekében.

De vegyen óvatosan az épített buszokkal! Ne okozzon károkat vagy baleseteket, és vigyázzon a város körül található sebességmérő kamerákra, mert ezek negatív hatással lehetnek hírnevére, nem is beszélve a pénztárcájáról.

Nos akkor mire vársz még? A műszakod már megkezdődött!
Jellemzők:
4 vezető gyártó 8 buszát hűségesen és aprólékos részletekkel reprodukálják, köztük a Mercedes-Benz Citaro K, a Mercedes-Benz Citaro G, a MAN Lion's City busz, a MAN Lion's City CNG csuklós busz, a SETRA S 418 LE üzlet, a SETRA S 416 LE üzlet. , IVECO BUS Urbanway és az IVECO BUS Urbanway CNG csuklós busz.
Valós idejű multiplayer módban a 12 kerület és 5,8 km²-nél nagyobb útvonalak mentén vezethet szabadon vezethetõ városi környezetben akár 3 baráttal, és így reklámozhatja buszjáratát.
A frissített progressziós rendszer és az átfogó menedzsment elem, beleértve az útvonaltervezést, a buszok vásárlását és eladását, a személyzet tervezését és számos statisztikát, garantálja a játék hosszú távú motivációját.
Kezdőknek és profiknak: játszhat egyszerűsített vagy reális módban.
Módosítás: hagyja, hogy a fantáziád elinduljon és útvonalakat készítsen, saját buszokat készítsen, tervezzen buszokat, készítsen új térképeket, és ossza meg őket a közösséggel. A játékélmény fokozása érdekében letöltheti és telepítheti a Steam Workshopból elérhető modding tartalmat.
Támogatja a népszerű kormánykereket, játékvezérlőket, a Tobii szemkövetést és a TrackIR-t.
Autentikus buszhangok, átfogó oktatóprogramok és utasok átadása angol és német nyelven, hogy még több légkört biztosítson.
Irányítsd buszát különböző időjárási körülmények között, mind éjjel, mind nappal.
Testreszabás: a buszokat teljesen testreszabhatja különböző színekkel, mintákkal és hirdetési panelekkel.
A 4 gyártó hitelesen reprodukált pilótafülkei, számos egyedi funkcióval felszerelve.
Intelligens forgalmi AI és számos kihívást jelentő forgalmi helyzet vár rád (buszpályaudvar, éjszakai vezetés, építkezések, átemelések, távolsági utazások, csapok, forgalmi dugók, balesetek és sebességgörbék stb.).
A teljes játékélmény érdekében számos esemény bekövetkezik a buszon, pl. Belső szennyeződés és törmelék, speciális utaskérések, viteldíjak, hangos zene és a kijelölt buszhelyekbe parkoló autók.
Modern technológia: Az Unreal® Engine 4 magas szintű grafikai részleteket és lenyűgöző szimulációs minőséget biztosít.
Készítsen saját rendszámot a rendszám generátorral

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2018. 06. 13.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Astragon
Cikkszám
DIGI01457
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7/8/10 64-Bit

Processzor: Intel Core i3 with 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 with 3.2 GHz

Memória: 6 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 750 (1GB VRAM) or AMD Radeon R7 360 (2GB VRAM) or higher

Tárhely: 6500 MB szabad hely