Bus Simulator 16: - MAN Lion's City CNG Pack

Bus Simulator 16: - MAN Lion's City CNG Pack

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 140 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Szeretnéd csökkenteni Sunny Springsben a károsanyag-kibocsátást és megóvni a környezetet, ugyanakkor biztosítani a minél hatékonyabb tömegközlekedést? Próbáld ki az új MAN Lion’s City CNG városi buszokat!

A Bus Simulator 16 harmadik kiegészítője három környezetbarát alternatívát nyújt a dízelmotoros járművekkel szemben, amelyek Európa piacvezető földgázüzeműbusz-gyártójától, a MAN-től lettek licencelve.

A 12 méteres MAN Lion’s City CNG egy kétajtós, vízszintes motorral felszerelt modell, amely mindenféle célra rugalmasan alternatívát jelent. A csúcsidőben és ünnepnapokon jelentkező nagy utasmennyiségek esetén a 14,6 méter hosszú MAN Lion’s City L CNG az ideális választás. Ezen a háromtengelyes, háromajtós buszon elegendő hely van az utasok kényelmes leültetéséhez, mégis kellően jól manőverezhető a keskeny mellékutcákban való közlekedéshez.

Azonban a flotta új szupersztárja kétségkívül az „Év busza 2015” címet is elnyert MAN Lion’s City GL CNG. Ez a modern csuklós busz 18,75 méter hosszú, és 5 ajtóval rendelkezik, így biztosítva a hatékony és gyors fel- és leszállást, különösen a nagyobb utasmennyiség esetén. Ezzel idő takarítható meg a buszmegállókban, és több utas juttatható el idejében az úti céljához.

Ezenfelül, ha a flottádat energiatakarékos CNG-buszokra cseréled le, a heti költségeidben is jelentkezni fog a jelentős különbség!

A Bus Simulator 16 harmadik kiegészítőjéhez az alapjáték megléte szükséges.

A kiegészítőt nem kell megvásárolnod ahhoz, hogy folytathasd a játékot a barátaiddal többjátékos módban. Azonban a kiegészítő nélkül az új tartalmakhoz való hozzáférésed korlátozott lesz.
Jellemzők:
Három új, az eredetiekhez hű, a MAN-től licencelt városi busz
MAN Lion’s City CNG: Szóló busz, 12 méter hosszú, 2 tengely, 2 ajtó és vízszintes motor
MAN Lion’s City CNG L: Szóló busz, 14,6 méter hosszú, 3 tengely és 3 ajtó
MAN Lion's City CNG GL: „Az év busza 2015”, 18,75 méter hosszú csuklós busz, 3 tengely és 5 ajtó
Új motortípus: a sűrített földgázzal működő robbanómotor környezetbarát, és alacsonyabb heti költségeket eredményez

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2017.05.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Astragon
Cikkszám
DIGI01455
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ