Bus Simulator 16: Gold Edition

Bus Simulator 16: Gold Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 158 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Gigantikus, szabadon hozzáférhető világ vár rád a Bus Simulator 16-ban . Biztonságosan és időben szállítsa utasait öt hiteles városrészbe. Vezessen kétajtós, háromajtós vagy valósághű csuklós autóbuszt az ingázókon a csúcsforgalomban, vigyázzon a sürgősségi járművekre, és tegyen kitérőket az építkezés körül. Ügyeljen arra, hogy mindig tisztában legyen a környezetével, különben balesetek és közlekedési szabálysértések miatt kerülhet bajba!

A vezetés mellett a busz belsejében is rendet kell tartania. Nyugtassa fel az utasokat, javítsa meg a beragadt ajtókat, adja el a megfelelő jegyeket, és időben terjessze ki a rámpát a kerekesszéket használók számára. Hatékonynak kell lenned, ha ragaszkodni akarsz az ütemtervhez, és növelni akarod a város hírnevét, elnyerni az utasok bizalmát, és ami a legfontosabb, sok pénzt keresni! Minél jobb a hírneve, annál nagyobb szerződéseket tud biztosítani, és annál több busz áll a vállalat rendelkezésére az üzletben. Nyisson ki további városrészeket, és gondosan tervezze meg az útvonalakat az alkalmazott buszsofőrök számára, akiket felvehet az ingame álláspiacon.

Ahogy egyre sikeresebb leszel, buszok reklámszalagjait is megszerezheted, amelyek további forrásokat hoznak. Ha nem elégedett a buszok megjelenésével, kinyitható matricákkal festheti és díszítheti őket, biztosítva, hogy utasai a lehető legmenőbb módon érjék el rendeltetési helyüket.

Többjátékos mód

Ön szerint a buszsofőrök magányosak? Nem a Bus Simulator 16-ban ! Hívd meg barátaidat a játékodba multiplayer módban, és hagyd, hogy átvegyenek néhány útvonalat neked. Az általuk megszerzett pénz felhasználható a megosztott vállalat bővítésére, és ezáltal hozzájárul a város tömegközlekedésének optimalizálásához.

Modding

Szeretne még több buszt vezetni, és a Sunny Springs-t úgy szervezni, hogy megfeleljen elvárásainak? Rekonstruálja a várost saját ízlésének megfelelően: A Bus Simulator 16 modbarát, és a Blenderhez és a Gimphez hasonló programokkal tetszés szerint állíthatja be a meglévő buszok vizuális megjelenését, valamint integrálhatja saját egyéni buszait és épületeit a a játék.

Tapasztalja meg az arany időket a Bus Simulator 16 segítségével ! Szerezzen be minden buszt és küldetést a teljes játékélményért!

Gold Edition tartalom

A sikeres Bus Simulator 16 teljes verzióján kívül az Gold Edition az összes jelenleg kiadott DLC-t és frissítést kínálja Önnek, például:

További buszok:

MAN Oroszlán városa A 47 M
Mercedes-Benz Citaro
Mercedes-Benz Citaro L
Mercedes-Benz Citaro G
MAN Lion's City CNG
MAN Lion's City L CNG
MAN Lion's City GL CNG

További küldetések:

A Wachowski missziói: Találkozzon a gazdag filantróppal és hatalmas buszrajongóval, Tim Wachowskival. Sajátítsa el öt kihívást jelentő feladatát, és nyerjen izgalmas díjakat a tömegközlekedési birodalom bővítéséhez.
2. küldetéscsomag: Mira Tannhauser a Sunny Springs városvezetéséből hív. Növelni akarja a turizmust a városban, és az Ön feladata a közlekedés megszervezése. Tervezzen új útvonalakat, nyereségessé tegye őket, és hatalmas összegeket keressen - valamint a városvezetés örök háláját.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2016.03.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Astragon
Cikkszám
DIGI01456
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ