Bus Driver Simulator 2019

Bus Driver Simulator 2019

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 157 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Próbáld ki magad, milyen lehet egy buszvezető székében ülni!
Teljesítsd a városi és a külvárosi környezetben játszódó útvonalakat, a szigorúan betartandó menetrend szerint. Keress pénzt a leszállított utasok után és figyelj hogy betartsd a közlekedési szabályokat. Játszd végig az előre megtervezett útvonalakat, vagy barangolj szabadon a városokban és építs úgy karriert.
A munka két, valós városban zajlik. Mint az Orosz Serpukhov, és a Német Köln.
A városok és kertvárosok nevezetességeiről és utcáiról képeket készítettünk, hogy ugyan olyan épületeket és utcákat teremtsünk a játékban. Az objektumok elhelyezkedésére nagy hangsúlyt fektettünk, melyek már szinte részletekbe menően tükrözik a valódi városok hangulatát. Az épületek, a buszmegállók és egyéb tárgyak pontosan ott és úgy helyezkednek el, ahogyan a való életben.


Játssz, kedved szerint! Válassz számos lehetőség közül.
Válaszd ki számodra melyik a megfelelő útvonal, melyek körbevezetnek a város számos kerületén. Mindegy, hogy a gyorsabb fordulókat szereted, vagy inkább a lassabb, nyugodtabb vezetés érdekel. Ha nem tetszik az előre beállított menetrend, akkor saját stílusod szerint testre szabhatod. Keress pénzt és vegyél új buszokat, melyeket fejleszteni és díszíteni is tudsz majd kedved szerint. Rengeteg, különféle dekoráció áll majd a rendelkezésedre melyekkel testre szabhatod a vásárolt járműveidet.
Minden ízlésnek megfelelve.
Egyedülálló lehetőséget kapsz különböző korok, különböző országok buszait vezetheted. Legyen az egy régi Szovjet városi busz, vagy akár egy európai színvonalú távolsági óriás.


Egy sofőr élete – nem csak az utakon.
Ne felejtsd el alkalmanként meglátogatni a benzinkutat, hogy ne kelljen majd vontatót híni. Nem csak az utakon, de a játékban fellelhető négy garázs egyikében is sok idő el lehet majd tölteni. Itt fejlesztheted a buszaid és eltöltheted a pihenőidődet is.
Dinamikus napszakváltozás.
Próbáltunk napszakoknak megfelelő, reális forgalmat implementálni a játékba. Egyben az utasszám is nagyban függ maj a napszaktól és az időjárástól is. Reggel, várhatóan forgalmi dugók várnak majd rád, ami napközben enyhülhet. Majd éjszakába nyúlóan, amikor már szinte senki nincs a lámpaoszlopokkal megvilágított utakon.


Éld át a teljes játékélményt.
Még soha nem látott vezetési élménnyel találkozhatsz! A még jobb játékélmény érdekében, használj VR szemüveget, kormánykereket és pedálokat.
A játék főbb jellemzői:
• Hét nagy részletességű busz, különböző országokból és korszakokból. Később további buszok lesznek elérhetőek.
• Újrakreált létező városok 12 km2 területen.
• Lehetőséged van korszerűsíteni a járműveket, vagy kedved szerint dekorálni azokat.
• Különböző időjárási körülményeket fejlesztettünk a játékba, dinamikus napszak változással.
• Való élet okozta közlekedési helyzetek várnak rád: közlekedési dugók, balesetek, fekvőrendőrök, éjszakai vezetés, távolsági külvárosi utazások.
• Buszok nagy részletességgel, funkcionalitással.
• Működő benzinkutak és buszgarázsok.
• Kormánykerék, gamepad és VR támogatás.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Verseny, Szimuláció
Megjelenés
2018.01.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
KishMish Games
Cikkszám
DIGI01450
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ