Burnout Paradise: The Ultimate Box

Burnout Paradise: The Ultimate Box

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 843 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Burnout Paradise: The Ultimate Boksz egy autóversenyzős játék, amit a Criterion Games fejlesztett és az Electronic Arts adott ki 2009 február 3-án.

A Paradise City a legnagyobb és legveszélyesebb környezettel rendelkezik a Burnout szériában. A masszív beállítások lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy felfedezzenek egy nyílt világot, miközben több száz mérföldnyi úton és föld alatti alagutakban versenyezhetnek, több mint 70 féle autóval. Haladj az utcákon eseményektől eseményekig és emeld ki azokat a pontokat, amelyek a Paradise City jogosítványodra kerülhetnek. Szerezd meg a „Burnout” licenszt a hirdetőtáblákon keresztül, vagy az ugratókon át.

A Burnout Paradise: The Ultimate Boksz az eredeti játék minden nagyszerű játékmenetét és módját tartalmazza, valamint külön PC-hez fejlesztett kiegészítőket is tartalmaz. Most már éjjel nappal versenyezhetsz az éjszaka/nappal ciklus változásának köszönhetően. Az Ultimate Boksz magában foglalja a motorkerékpárokat is egy teljesen új élmény kedvéért. Összesen 70 féle motoros kihívást tudsz teljesíteni. A kezdetektől 2 motor áll rendelkezésre, az FV1100 és a Nakumara Firehawk V4.

Még ha korábban játszottál is a Burnout Paradise-al, akkor is teljesen új élmények várnak majd.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, DLC, Csomag
Műfaj
Verseny
Megjelenés
2018.08.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI01448
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ