Bulletstorm: Full Clip Edition

Bulletstorm: Full Clip Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 410 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lépjen bele a Grayson Hunt csizmájába, amikor egy elhagyott üdülőhelyi bolygóról leszállt egy baleset, és kemény választáshoz kényszeríti őt: túlélés vagy bosszú. Az elit gyilkos csoport, a Dead Echo száműzött tagja, Grayson vak bosszúvágya a legénységét Stájerországba sodorták, ahol végül szembeszállhat a parancsnokkal az árulás mögött - vagy életben veheti csapata a bolygóról.

Csatlakozzon a Stygia mutáns lakosainak sztrájkjaihoz, és messzemenő gyilkosságokat hajtson végre az egyjátékos kampány során - vagy a 30 versenyképes pontszám-kihívás vagy a 12 kooperatív többjátékos térkép egyikének segítségével - a Bulletstorm segítségével: A Full Clip Edition egyedülálló „Skillshot” rendszere, amely jutalmazza meg Önt. az elképzelhető legkreatívabb és halálosabb gyilkosságok végrehajtására.

Bulletstorm: A Full Clip kiadás a végleges Bulletstorm élmény, amely magában foglalja az összes meglévő Bulletstorm kiegészítőt, valamint vadonatúj tartalmat, amely kizárólag a Full Clip számára elérhető!
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2017.04.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Gearbox Softwarena
Cikkszám
DIGI01434
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ