Bullet Witch

Bullet Witch

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 529 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Először a földrengés volt. Aztán a háború, aztán a pestis, majd a zavargások. Néhány rövid év alatt az emberiség minden elképzelhető katasztrófát elszenvedett - és mindez előzményként szolgált annak a katasztrófának, amelyet el sem tudtunk volna képzelni.

A démonok hadserege egyenesen a pokolból vonult, és mindenütt csapkodott a túlélők felett, bárhol is találták őket. Megölték az áldozatok bőrét. Amikor meghódították, elfoglalták ellenségeik fegyvereit. A természetfeletti gonosz hatalma és katonai hardverekkel tele szétszórták minket és lerohantak.

De aztán jött. Eleinte azt hittük, hogy ő egy közülük - feketében fekvő nő, hosszú fegyverrel, mint egy boszorkány seprűjével és a varázslatos képességekkel. A túlélők a sikátorokban suttogták a történeteit: olyan intenzív csata-történetek, hogy egész városi blokkokat kiegyenlítettek, amelyek során lángoló golyókkal egész démoni ezredeket vágtak le, majd a vérükkel megosztották a sebesülteket. Azt mondják, hogy összehívhatja a hollók felhőit, felhívhatja a töviseket a földről, sőt akár villámot és tornádót is felidézhet.

Lehet, hogy lerepült a mennyből. Talán a pokol kiölelte. Akárhogy is, ő minden, amiben van.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A Bullet Witch, amelyet 2006-ban adtak elő az Xbox 360-on, a japán sötét fantázia esztétika és a nyugati stílusú katonai akciók egyedülálló kombinációját kínálták. Ez a PC újra kiadás a játékosok új generációjának adja a címet, javítva a felbontást, a képkocka sebességét, a megvilágítást és a játék egyensúlyát.

Miután egy démonok serege átvette a világot, az emberi ellenállás a bukás szélén áll. Amikor minden remény elveszettnek látszik, feketében egy nő jelenik meg a csatatéren. Hosszú fegyvere van, mint egy boszorkány seprűje, és egy sor varázslatos erővel bír. A titokzatos megváltó, Alicia szerepét vállalva harcolhat a démon katonák, a mutáns civiliek és még az óriások hordáin keresztül.
FŐBB JELLEMZŐK
Ez a My Broomstick.
Alicia fegyverrel repülés közben négy különféle fegyverré alakulhat, amelyek mindegyike extra ütés és különleges helikopter számára elvarázsolható. Vágja le az ellenséget, hogy töltse fel a mágikus fogyasztásmérőt, majd felhívhatja a mennydörgéseket, tornádókat és még meteorokat is, hogy a többiek királyságba robbanthassanak. Kevés játékhősnő szerzett annyit nyers erővel, mint Alicia a csúcsán.
A pusztítás ösvénye
Semmi sem biztonságos a haragjától, a legkevésbé a környező körülményektől. A varázslat lerombolhatja az épületek tetejét, meggyulladhat egy teljes benzinkút vagy a szintbeli tornyok. Ha valamelyik ellenség túléli, használja a telekinesist a törmelékre, hogy dobja rájuk, és összetörje őket.
Nem vagy egyedül
Az erőd és a bátorságod ösztönözni fogja a körülötted lévő harcos ellenállás harcosokat, és elég hamarosan az ön oldalán harcolnak. Használd mágiádat, hogy életben tartsd őket, és ők csak visszatérhetnek a szívességhez.
Az összes DLC beletartozik
A Bullet Witch PC kiadása ingyenesen tartalmazza az eredeti játék jelmezeit és bónusz küldetéseit. (Egyszer verje be a játékot az utóbbi feloldásához; a jelmezek már a kezdetektől elérhetők.)
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018. 04. 25.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
XSEED Games
Cikkszám
DIGI01431
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ