Budget Cuts 2: Mission Insolvency

Budget Cuts 2: Mission Insolvency

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
528 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csak élve tette ki a TransCorp irodából, csak hogy kiderítse, hogy a férfiak irodai feladatait több mint a robotok átvették. Az emberiséget teljes mértékben optimalizálják-e a létezésből? Valamit meg kell tenni.A Virtuális valóság alapjától felépített Budget Cuts egy akció-kalandos lopakodó játék, ahol legyőzzék a gonosz robotokat a TransCorp-n.

Készülj fel zip-szerte nagy sebességű vonatok , lopakodó végig a Transcorp felhőkarcolók , alattomos egész raktárak, tetőtéri épületek, gyártási berendezések, kiszolgáló termek, és így tovább!
Az újonnan hozzáadott Mutators Patch számos mozgási lehetőséget kínál(beleértve a sima fajtát is!), valamint az ellenség módosítói , lassú mozgása és új fegyverválasztás . Olvassa el a módosítók és a javítások teljes listáját itt !
A Budget Cuts 2 alkalmazásban rengeteg fényes eszköz található, amelyek segítenek a TransCorp leszerelésében . Használja a nagyítót az ellenséges pozíciók nyomon követéséhez és az azokhoz mászni , vagy távolról vegye le az ellenségeket az íj és nyíl segítségével. Dobjon késeket a felügyelőkhöz, hogy kimerítsék "olajjukat", vagy tompa tárgyakkal dobja ki az ellenséget .

Az, hogy miként közelítesz az egyes harci helyzetekhez, teljesen rajtad múlik, a képzeletét és a kések számát, amelyet a kezében tarthat (nos, ez és a készletnyílások).

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2010.10.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Neat Corporation
Cikkszám
DIGI01427
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ