Brut@l

Brut@l

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
794 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Brut @ l a klasszikus ASCII börtönbejáró modern átképzelése, az óvodás játékot lenyűgöző 3D-s vizuális stílusban ötvözve, hogy egy teljesen kalandos kalandot hozzon létre!

Válassza ki a hősét - Ranger, Mage, Warrior vagy Amazon -, és szálljon le egy eljárással létrehozott világba, amelyet teljes egészében az ASCII alkot. A célod? Érje el a 26. emeletet, elpusztíthatja a börtön félelmetes őreit, és követelheti koronáját.

Hang egyszerű? Nem lesz. Ez lesz ... Brut @ l.Meddig maradsz túl, miközben harcoltok trollok, orkok, rockmonster, Lycanthorpes és sok más veszélyes szörny ellen, akik a Brut @ l börtönben rekedtek?

Minden ellenséges típusnak megvan a saját támadási stílusa és gyengesége, amelyet felfedezhet a kalandor Terepi útmutatójában rejtett oldalak feloldásával. A Brut @ l-t nemcsak az egyes szörnyek teszik kihívássá - a Szörnyek, az úgynevezett Squadok kombinációja és csoportosulása érdekesnek, kihívást jelentőnek és kielégítőnek teszi a játékot.

Vegyük például a Minotaurust: a félelmetes ember / rész bika szörnyeteg vad heves töltési támadással súlyos súlyos károkat okozhat. Szerencsére ezt a homályos vadállat támadást a képzett kalandor könnyen elkerülheti. Adjon hozzá még néhány Fagyasztott Csontváz Íjászat - egy gyors lövöldözésű, távoli ellenséget, akinek a nyíljai a helyére fagyaszthatják Önt -, és hirtelen úgy találja magát, hogy a helyszínen egy dühös minotauruszral gyökerezik.

Minél mélyebben haladsz a börtönbe, annál nagyobb kihívást jelent az egymással szemben álló csapatok ...Minden hős ugyanúgy indítja el a Brut @ l börtönt: csak kivilágítatlan fáklyával, harcban viselt pajzsmal és csupasz ököllel fegyverzik. . A túlélés és a haladás érdekében a kalandoroknak meg kell tanulniuk a készségeket és meg kell találniuk a nyersanyagokat fegyverek készítéséhez és varázslásához, főzéshez főzet főzéshez és varázslatos talizmánok készítéséhez, hogy segítsék őket veszélyes utazásukban az 1. emelettől a 26. emeletig.
Fegyverkészítés
Nem számít mennyire hősiesek, minden kalandornak halálos fegyverre van szüksége a Brut @ l mélysége túléléséhez. Szerencsére a fegyverek elkészíthetők egy fegyverkódex - alapvetően terv vagy recept - megkeresésével és kombinálásával, valamint a szükséges alapanyagokkal (ASCII betűk) való kombinálásával.


A Brut @ l-ben ötféle típusú fegyver található: rövid kardok, hosszú kardok, lándzsák, kalapácsok és íjak. Minden fegyvertípusnak van egy egyedi speciális mozgatása, amely felhasználható az dagály harcolására, legyen az a Skullcrusher Warhammer földi fontja, amely az AOE károkat fedezi és kopogtatást alkalmaz, vagy a Goblin Pike töltése és tolóerője, amely lehetővé teszi a kalandorok számára, hogy gyorsan vonzza be az ellenséget nagyobb távolságból.
Fegyver varázslatos
A fegyverek nagyszerűek, de az epikus küldetést igénylő kalandor számára a halálos kés, íj, kalapács vagy lándzsa néha nem mindig elegendő. A Brut @ l minden fegyverének van egy kulcsfontosságú ASCII betűje, amely egy elvarázsolt betűvel helyettesítve különleges képességeket tud adni ennek a fegyvernek. Kapcsolja el az ellenséget lángba, fagyassza be a helyére, mérgezze meg, elektromosan áramolja ki, vagy akár átalakítsa szörnyetegét!


Használjon tűzzel varázsolt betűket a lángoló Thunderstrike íj megmunkálásához, amely lehetővé teszi az ellenségek távolról történő megvilágítását, vagy alkalmazza a titokzatos arcán betűket a kardjára, hogy véletlenszerű esélyt adjon az ellenség valamivel kisebb és gyengébb alakítására. Legyen óvatos: az arcán varázslat zavarba ejtő, és néha úgy találja, hogy ellensége valamivel nagyobb és halálosabbá válik!
Főzet főzés
A főzet alkotóelemei szétszóródtak a pincében, és a kalandorok kombinálhatják ezeket az összetevőket, hogy főzhessenek hasznos italokkal, hogy megsegítsék magukat, vagy akadályozzák az ellenséget! Vigyázzon azonban, mivel ezeknek a bájitaloknak a hatásai ismeretlenek, amíg el nem fogyasztják, vagy az ellenség el nem dobja. Elegendő mondani, hogy egy Inferno ital fogyasztása nem ajánlott; sem a Rage italt nem dobja egy már dühös Orcra!


Oh! Megemlítettük, hogy a Brut @ l véletlenszerűen kiválasztja az összes főzet színét, hatását és receptjét minden új játéknál, így soha nem tudja biztosan, melyik főzet pontosan mit csinál? Nem? Nos ... meglepetés!
Talizmán kovácsolás
A talizmánok erőteljes varázslatos emlékek, amelyeket a pincében találtak - ezek viselése különleges képességeket biztosíthat egy kalandor számára. Például a Messzelátás ajándéka, amely feltárja a teljes térképet, vagy a Metuszelah Rúna, amely egészséges bónuszt ad a megszerzett pontok megszerzéséhez.
Kihívja az elmúlt évek minden éjszakai játékmenetének nosztalgiáját! Ossza meg a kalandot, és fedezze fel Brut @ l börtönét egy barátjával a helyi co-opban, és pazarolja az ellenség hordáit, amelyek közted és a 26. emelet között állnak. Legyen óvatos ... ha azonban a barátja meghal, akkor meg kell tennie egyedül a következő emeleten, és később újraéleszteni őket!Még akkor is, ha sikeresen legyőztük a Brut @ l-t, a dolgok itt nem állnak meg - belemerülhet a Brut @ l Level Editor-ba, egy intuitív szerkesztő eszközbe, amely lehetővé teszi a saját pincéjében való felépítést, lejátszást, megosztást és akár meghalást is. Kezdjen egy üres vászonnal, vagy adaptálja az eljárással létrehozott szintet saját hangulatával! Helyezzen fegyvereket, bútorokat, zsákmányokat, csapdákat és szörnyeket, majd ossza meg a pincét barátaival és a világgal.

Légy kreatív! A belsőleg látott legjobb szintek egyike a hagyományos börtönben feltérképező szintektől és platformerig terjed, egészen a túlélés hullámáig! Mutassa meg, mit tehet!Amit mások mondtak a Brut @ l-ről eddig:

“Gyönyörű mozgásban ... folyadék mozgása és harc ... teljesen m @ gic” - Hivatalos Playstation Magazine

“A Brutal egy játék az átkozott hűvös grafikával”- Kotaku

„Egy kiberorge ASCII gazember-szerű életre kel” - VentureBeat

„Gyönyörű retro esztétika” - Játékinformátor

„Ez egy indie-cím, amelyre minden bizonnyal betekintünk ...” - Push Square

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2017. 02. 09.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Rising Star Games
Cikkszám
DIGI01417
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ