Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers: A Tale of Two Sons
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
979 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vezesse két testvérét egy epikus mese útjára a látnoki svéd filmrendező, Josef Fares és a Starbreeze Studios legmagasabb szintű fejlesztője útján.

Irányítsd mindkét testvért egyszerre, ahogy egyszemélyes módban élsz együtt játékkal, mint még soha.

Rejtvények megoldása, fedezze fel a változatos helyeket és harcoljon a főnök csatáival, mindegyik hüvelykujjjal vezérelve egy testvért.

Egy ember, ragaszkodva az élethez. Két fia, akinek vágyakozik a gyengélõ apjuk meggyógyítására, csak egy opció maradt. Utazást kell folytatniuk, hogy megtalálják és visszaszerezzék az „élet vízét”, amikor egymásra támaszkodnak, hogy túléljék. Az egyiknek erősnek kell lennie, ahol a másik gyenge, bátornak, ha a másik félelmetes, őknek testvéreknek kell lenniük.

Ez egy út, amelyet soha nem fog elfelejteni.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Megjelenés
2013.09.02
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
505 Games
Cikkszám
DIGI01415
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP SP3
Processzor: 2,4 GHz-es kétmagos processzor
Memória: 2 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce 8600 /ATI Radeon HD 2600
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 2 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések:Az első telepítéshez egyszeri internetkapcsolat szükséges a Steam hitelesítéshez; A szükséges szoftver telepítések (a játékkal együtt) a Steam Client, a DirectX 9, a Microsoft .NET 4 Framework, a Visual C ++ Redistribvable 2010 és az AMD CPU illesztőprogramok (Csak XP / Csak AMD)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.