Broforce

Broforce

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 805 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ felhívja Broforce-t - egy alulfinanszírozott, túlzottan hatalom alatt álló katonai szervezetet, amely kizárólag túlzott erővel foglalkozik. Csatlakoztassa ágyékát akár négy játékossal, hogy több tucat különféle brosként futtasson n-fegyvert, és kiküszöböli az életmódunkat veszélyeztető ellenkező terrorista erők. Engedje szabadon sok egyedi fegyvert, és indítsa el a tűz, a napalm és a végtagok hihetetlen láncreakcióit a szabadság nevében.The Broforce: Készítse el saját márkájú sokkját és félelmét egy tucat brosszal, mindegyik saját egyedi fegyverrel és különleges támadásokkal, amelyek célja a szabadság világszerte történő továbbítása.
Bro-Op és Deathmatch: Harcolj a terrorizmussal legfeljebb négy játékossal, szövetkezeti módban, vagy szakítsd meg a kapcsolatokat a brosoddal, és szembeszállj egymással több bombasztikus versenymódban.
Robbanásfutás: Csatlakozzon más brosszal, hogy kezelje ezeket az egyedi időtámadási szinteket a felrobbanó terep és a tömeges káosz nyomása alatt.
Teljesen elpusztítható mindent: A pusztítható terep számos stratégiai lehetőséget nyit meg, míg az Exploding Red Barrels of Justice ™ sokasága szó szerint egy lövéstel kiegyenlíti a játékteret.
Szintű szerkesztő: Tervezze meg saját megsemmisítésének játszóterét egy robusztus szintű szerkesztővel, és váljon az összes többi bika irigységévé, ha online megosztja őket. Böngésszen a felhasználó által létrehozott egyéni szintek között, és töltse ki őket, hogy értékeljék azok átláthatóságát.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2015.10.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Sydney Development
Cikkszám
DIGI01403
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ