Broforce

Broforce
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 153 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ felhívja Broforce-t - egy alulfinanszírozott, túlzottan hatalom alatt álló katonai szervezetet, amely kizárólag túlzott erővel foglalkozik. Csatlakoztassa ágyékát akár négy játékossal, hogy több tucat különféle brosként futtasson n-fegyvert, és kiküszöböli az életmódunkat veszélyeztető ellenkező terrorista erők. Engedje szabadon sok egyedi fegyvert, és indítsa el a tűz, a napalm és a végtagok hihetetlen láncreakcióit a szabadság nevében.The Broforce: Készítse el saját márkájú sokkját és félelmét egy tucat brosszal, mindegyik saját egyedi fegyverrel és különleges támadásokkal, amelyek célja a szabadság világszerte történő továbbítása.
Bro-Op és Deathmatch: Harcolj a terrorizmussal legfeljebb négy játékossal, szövetkezeti módban, vagy szakítsd meg a kapcsolatokat a brosoddal, és szembeszállj egymással több bombasztikus versenymódban.
Robbanásfutás: Csatlakozzon más brosszal, hogy kezelje ezeket az egyedi időtámadási szinteket a felrobbanó terep és a tömeges káosz nyomása alatt.
Teljesen elpusztítható mindent: A pusztítható terep számos stratégiai lehetőséget nyit meg, míg az Exploding Red Barrels of Justice ™ sokasága szó szerint egy lövéstel kiegyenlíti a játékteret.
Szintű szerkesztő: Tervezze meg saját megsemmisítésének játszóterét egy robusztus szintű szerkesztővel, és váljon az összes többi bika irigységévé, ha online megosztja őket. Böngésszen a felhasználó által létrehozott egyéni szintek között, és töltse ki őket, hogy értékeljék azok átláthatóságát.

Adatok
Megjelenés
2015.10.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Sydney Development
Cikkszám
DIGI01403
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista vagy újabb
Processzor: Intel Core ™ Duo vagy gyorsabb
Memória: 4 GB RAM
Grafika: OpenGL 3.0 kompatibilis videokártya
Tárhely: 1300 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A Gamepad nagyon ajánlott.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.