Bridge Constructor Portal

Bridge Constructor Portal
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
471 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lépjen be az Aperture Science Enrichment Centerbe és élvezze a Bridge Constructor portált - a klasszikus Portal ™ és a Bridge Constructor ™ játékok egyedi összeolvadását.
Az Aperture Science tesztlabor új alkalmazottjaként feladata hidak, rámpák, csúszdák és egyéb szerkezetek felépítése 60 tesztkamrába, és biztonságosan átjuttatni a Bendieket a célvonalon a járműveikbe.
Használja ki a portál számos eszközét, például portálokat, meghajtó gélt, visszarúgást biztosító gélt, vallási lemezeket, kockákat és másokat, hogy megkerülje az őrzőtornyokat, savmedencéket és lézeres akadályokat, oldja meg a kapcsoló rejtvényeket, és érintetlenül tegye a tesztkamrákon keresztül.
Hagyja, hogy Ellen McLain, a GLaDOS eredeti hangja végigvezesse az oktatóprogramban, és tanulja meg az összes tippet és trükköt, amelyek igazi Aperture Science alkalmazotttá válnak.
A híd hazugság!

Jellemzők:
- Két világ összeolvadása: az első Bridge Constructor ™ hivatalos Portal ™ licenccel
- Komplex konstrukciók készítése az Aperture Science laboratóriumokban
- Hagyja, hogy a GLaDOS kísérje trükkös fizikai kalandjainkat
- Használjon portálokat, légi valóságos lemezeket, meghajtó gélt, visszatükröződést gél, és még sok más a bonyolult feladatok elsajátításához
- Kerülje el az olyan veszélyeket, mint
az őrjárat tornyok, emancipációs rácsok, lézermezők és sav - segítsen Bendiesnek átjutni a célvonalon - önmagukban vagy kötelékben
- A Szint Szerkesztő segítségével létrehozhat saját kifinomult tesztkamrákat, és megoszthatja azokat más teszt alanyokkal a világ minden tájáról

Adatok
Megjelenés
2017.12.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
WhisperGamess
Cikkszám
DIGI01386
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, 8, 10
Processzor: 2 GHz
Memória: 2 GB RAM
Grafika: DirectX10 kompatibilis
Tárhely: 200 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.