Bridge! 2

Bridge! 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 835 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Toxtronyx most már megvalósította a „Bridge2!” Játékot. a nagy teljesítményű Unity motoron. A nagyon valósághű látvány és sok új funkció, valamint a saját szint létrehozásának lehetősége segített létrehozni egy teljesen új játékot.

Több mint 50 különféle küldetés egyre növekvő nehézségi szinttel várja a virtuális építőt. A játékos használhatja a 20 eredeti és hitelesen megtervezett építőelemet. Mind építőként, mind építőmérnökként el kell döntenie, hogy mely építési alkatrészek három specifikációját használja. Különleges kiemelések a különleges tulajdonságok, például a vasbeton és az ellensúlyok. Ezeknek az elemeknek a segítségével még soha nem látott szerkezeteket építhet, mint például egyensúlyi gerenda alapkonzol hidakat, összecsukható hidakat és vasbeton hidakat. A játékos nemcsak új hidakat fejleszthet ki, hanem javíthatja vagy végrehajthatja a korábban kezdeményezett projekteket is.

Izgalmas kihívás hidak építése az adott korlátozott költségvetéssel és statikus teherbíró képességének bizonyítása különböző reális kitartási tesztek során. Hídban! 2 A fejlesztők egy teljesen új, nagyon valósághű fizikai motorral nyernek neked.

A játék előrehaladásával akár hat különböző forgatókönyvet is kinyithat egy vonat- és utcai változatban. A kiterjedt, integrált szerkesztő lehetővé teszi a játékos számára, hogy ezeket az eszközöket saját küldetéseiben használja. A játékosok küldetéseiket közzétehetik az interneten, ezáltal biztosítva az új feladatok folyamatos áramlását.

A film zenéje a Bridge-ben! A 2-et Sven Gerlach, a játék ismert zeneszerzője adta, aki ismét egyesítette erőit a fejlesztői csapattal. Fülbemászó dallamának köszönhetően, Bridge! A 2 most igazi élvezet a fülének is.


50 különböző küldetés, 8 oktatóprogram
4 nehézségi szint
6 különböző forgatókönyv (mindegyik két változat)
19 különböző építőelem, akár három specifikációval
Valódi eredeti konstrukciók
8 életszerű kitartási teszt valósághű fizikával
Missziók szerkesztője: Forgatókönyv, építkezési részek (a misszió előrehaladásától függ), a költségvetés és a leírás szerkeszthető; azonos a fejlesztő szerkesztőjével
Küldetések cseréje az interneten
Hangzás, amelyet érdemes hallgatni

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2016.04.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aerosoft
Cikkszám
DIGI01389
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ