Brawlout

Brawlout

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
735 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egy új kihívó jelent meg a perifériás harci arénában!

A Brawlout csomagol egy lyukasztót kanapé és online játékmódokkal, elegyítve a platform harcosok mechanikáját és a hagyományos harci játékot egy elegáns és folyékony harci rojává.

Megtalálva az egyre növekvő versenyhelyzetet és a műfaj társasjátékának gyökereit, a Brawlout reméli, hogy a veterán platform harcosának, az alkalmi rajongónak és az újoncnak megfelelni fog.A Brawlout minden karakterének megvan a saját egyedi játékstílusa, amely a többi harcosban megfigyelt karakter archetipusokat szolgálja. Függetlenül attól, hogy egy kemény ütköző vagy rushdown gonosz - van egy vadászgép a Brawlout-ban.

Jelenleg hat eredeti karakter és négy népszerű indie karakter közül választhat, amelyek változatos játékstílusokat tesznek lehetővé:
Holt cellák
Yooka-Laylee
Guacamelee
Hyper Light sodródó
A kozmetikai bőrön kívül minden eredeti Brawlout-karakternek három változata van; a karakter alt változatai, különböző statisztikákkal, ruhákkal és még új mozdulatokkal. Ezekkel a változatokkal a Brawlout 25 különálló vadászgépből áll. Keresse meg az Ön számára megfelelő harcosot és variánst, és szakítsa fel a csatatéren.


Az olyan jól ismert mozgási technikákkal kombinálva, mint a hullámfúvás és a légbeszívás, a Brawlout hozzáad néhány extra mechanikát, amelyet más harci játékokban láttak. A Rage Meter felépül, amint mindketten foglalkoznak és károsodnak, lehetővé téve a kombók megszakítását a Rage Burst-rel vagy a pokol felszabadítását a Rage Mode-val. A Rage Burst visszahúzza az ellenfeleket, megtörve kombóikat, és lehetővé téve a játékosoknak, hogy a Ragemérő felének költségeinél légzési helyet teremtsenek. Ha a mérő megtelik, akkor aktiválhatja a Rage módot, növelve az általa viselt visszatérítést, miközben csökkentheti az igényelt mennyiséget.

Ami a módokat illeti, a Brawlout mindent megtesz, amit elvárhat egy normál perifériás harcostól, majd néhányat. Legfeljebb négy játékos versenyezhet Időzített, Stock, Csata csatákban, FFA vagy Party módokban .
Az AI ellenfelek akkor is elérhetők, ha a csapatkombinációkat szeretnék egy barátommal gyakorolni, vagy ha mindenki számára ingyenesen kell kitölteniük. Edzjen a fejlett oktatóprogramokkal, vagy lépjen be magának a kihívást jelentő Arcade Towers és az összes új Próbaverzió módba.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2017.12.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Angry Mob Games
Cikkszám
DIGI01375
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ