Bounce

Bounce

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
596 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Bounce egy VR fizikán alapuló kirakós játék a HTC Vive és az Oculus Touch számára. A két robot, a H8-Bit és a 2Bit felügyelete mellett, amelyek feladata az interlaktikus űrhajó biztonságának felügyelete volt, a játékosoknak segíteniük kell a D1G-B-t, a gömb alakú robot-társukat, átjutniuk a szinteken, a rendelkezésükre álló eszközsorozat segítségével, hogy kilépjenek az egyes szintek portáljáról. Mozgó akadályokkal, lézerkapukkal, gravitációs kutakkal és többszintes szinttel, amelyek akadályozzák a D1G-B útját, a játékosoknak kreativitásukkal kell felépíteniük a megoldásokat.
HŰTÉS JELLEMZŐI:
50 folyamatosan növekvő bonyolultsági szint. Ó, vannak olyan szintek, ahol utálsz minket, de fogadunk, hogy nem tudsz megállni!
Használjon különféle fizikai alapú eszközöket mindegyik szint, például félvezetékek, deszkák, gyorsítógyűrűk, trambulinok, traktorgerendák stb. Megoldásához. Használja a feladathoz a megfelelő eszközöket.
Csillagos besorolási rendszer, az Ön hatékonysága alapján, az egyes szintek megoldásában. Tudsz 3-csillagos minden szinten? Ha! Szeretnénk látni, ha megpróbál.
Verte a játékot, és oldja meg a Stílus módot. Játsszon újra minden szintet Stílus módban, és szerezzen pontszámot a kreatív összetettségén, a hatékonyság helyett. Legyen őrült!
Rangsorolni! Nézze meg, hogy miként állhat fel a stílusmódban részt vevő többi játékos ellen a Globális ranglistánkon, vagy hasonlítsa össze pontszámait a Steam-barátaiddal, és miközben áztassa őket félelmetesen vagy megvetően.
Fertőző 23 számú eredeti szintet a Synthwave félelmetességért, merünk, hogy ne aggódjon az agyának tesztelése közben!
Legfeljebb 3 játékon belüli profilt használhat, így engedheti meg, hogy ez a bosszantó szomszéd megpróbálja a VR-t anélkül, hogy összezavarná a csillagértékeit.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie
Megjelenés
2016.11.30
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Steel Wool Studios
Cikkszám
DIGI01361
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ