Bounce

Bounce
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
495 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Bounce egy VR fizikán alapuló kirakós játék a HTC Vive és az Oculus Touch számára. A két robot, a H8-Bit és a 2Bit felügyelete mellett, amelyek feladata az interlaktikus űrhajó biztonságának felügyelete volt, a játékosoknak segíteniük kell a D1G-B-t, a gömb alakú robot-társukat, átjutniuk a szinteken, a rendelkezésükre álló eszközsorozat segítségével, hogy kilépjenek az egyes szintek portáljáról. Mozgó akadályokkal, lézerkapukkal, gravitációs kutakkal és többszintes szinttel, amelyek akadályozzák a D1G-B útját, a játékosoknak kreativitásukkal kell felépíteniük a megoldásokat.
HŰTÉS JELLEMZŐI:
50 folyamatosan növekvő bonyolultsági szint. Ó, vannak olyan szintek, ahol utálsz minket, de fogadunk, hogy nem tudsz megállni!
Használjon különféle fizikai alapú eszközöket mindegyik szint, például félvezetékek, deszkák, gyorsítógyűrűk, trambulinok, traktorgerendák stb. Megoldásához. Használja a feladathoz a megfelelő eszközöket.
Csillagos besorolási rendszer, az Ön hatékonysága alapján, az egyes szintek megoldásában. Tudsz 3-csillagos minden szinten? Ha! Szeretnénk látni, ha megpróbál.
Verte a játékot, és oldja meg a Stílus módot. Játsszon újra minden szintet Stílus módban, és szerezzen pontszámot a kreatív összetettségén, a hatékonyság helyett. Legyen őrült!
Rangsorolni! Nézze meg, hogy miként állhat fel a stílusmódban részt vevő többi játékos ellen a Globális ranglistánkon, vagy hasonlítsa össze pontszámait a Steam-barátaiddal, és miközben áztassa őket félelmetesen vagy megvetően.
Fertőző 23 számú eredeti szintet a Synthwave félelmetességért, merünk, hogy ne aggódjon az agyának tesztelése közben!
Legfeljebb 3 játékon belüli profilt használhat, így engedheti meg, hogy ez a bosszantó szomszéd megpróbálja a VR-t anélkül, hogy összezavarná a csillagértékeit.

Adatok
Megjelenés
2016.11.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Steel Wool Studios
Cikkszám
DIGI01361
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 8
Processzor: Intel i5-4590 vagy újabb / AMD FX 8350 vagy újabb
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD R9 390
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 9 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 980 / AMD R9 390X
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.