Borderlands: The Pre-Sequel - Season Pass (DLC)

Borderlands: The Pre-Sequel - Season Pass (DLC)
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 429 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Tedd még teljesebbé a holdbéli őrületet a Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass segítségével, amely új karaktereket, kihívásokat, küldetéseket és más érdekességeket tartalmaz:

Handsome Jack Doppelganger csomag
Játssz mindannyiunk kedvenc leendő zsarnoka és gyakorló elmebetege szerepében… vagy legalábbis a dublőreként. A Handsome Jack Doppelganger csomag birtokában megnyerő külsőddel és sármoddal megzavarhatod és megadásra késztetheted ellenfeleidet. Esetleg lefegyverezheted őket a szellemességeddel. Vagy egyszerűen lepuffanthatod őket. Az se rossz!


Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught
Az új narratív tartalmat kínáló bővítmény cselekményének kezdetén a két bunkervadász, Axton és Gaige a Holodome Onslaughton keresztül megismeri az eddig történteket. Az arénában a játékosoknak több hullámban kell változatos ellenfelekkel és főszörnyekkel megküzdeniük. Mialatt a veterán vadászok csatlakoznak a csapat többi tagjához a Crimson Raiders központban, és tudomást szereznek a legfrissebb eseményekről, a játékosok a legemlékezetesebb rosszarcokkal küzdhetnek meg menő, új fegyverekért és cuccokért, valamint vadabbnál vadabb új fejekért és külsőkért!

Bónusztartalomként megkapod az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack csomagot, amely növeli a szintmaximumot, és 10 új szintet, valamint 10 új képzettségpontot kínál.

Lady Hammerlock the Baroness csomag
Bemutatjuk Sir Hammerlock húgát, Lady Aurelia bárónőt! Nincs még egy ilyen jeges teremtés – szó szerint, hiszen a „Cold-As-Ice” nevű akciókészsége komoly fagyási sérüléseket okoz az Elpis rosszfiúinak. A „Contractual Aristocracy” képességfa segítségével ráadásul a kooperatív mód bármelyik szövetséges játékosát szolgává változtathatja. E jégszívű arisztokratával szemben senkinek sincs esélye!

Adatok
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2014.09.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01349
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP SP3
Processzor: 2,4 GHz-es kétmagos processzor
Memória: 2048 MB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce 8500 / ATI Radeon HD 2600
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 13 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis
Egyéb megjegyzések:Egyéb követelmények és támogatások: Az első telepítéshez egyszeri internetkapcsolat szükséges a Steam hitelesítéshez; A szoftvertelepítésekhez (a játékhoz mellékelve) a Steam Client, a DirectX 9, a Microsoft .NET 4 Framework, a Visual C ++ Redistribvable 2005, a Visual C ++ Redistribvable 2008, a Visual C ++ Redistribvable 2010 és az AMD CPU illesztőprogramok (Csak XP / Csak AMD). Windows képalkotó elem (csak Windows XP 64 bites)

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows XP SP3 / Vista / Win 7 / Win 8
Processzor: 2,3 GHz négymagos processzor
Memória: 2048 MB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850
DirectX: Verzió: 10
Tárhely: 20 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0 c kompatibilis
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.