Borderlands: Game of the Year Enhanced (EU)

Borderlands: Game of the Year Enhanced (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 196 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezd fel a kooperatív lövöldözős-fosztogatós játékot, ami új trendet indított útjára, tele extra tartalommal és fejlesztésekkel! Szerezz csilliónyi fegyvert a négy lövöldözős kedvű, egyedi RPG képzettségekkel rendelkező zsoldos egyikeként. Küzdj meg a törvényenkívüli, sivár Pandora bolygó nehézségeivel egy különleges, idegen technológia utáni hajszában, találd meg a Vaultot. Új fegyverek, vizuális feljavítások, mind a 4 kiegészítő csomag, és sok más! Jó szórakozást a népszerű és elismert FPS/RPG-hez szólóban vagy barátokkal!

Csilliónyi fegyver: Rakétavető puskák, az ellenfelet lángcsóvává változtató revolverek, villámszóró géppisztolyok és sok más eszelős szerkezet.
Egyedülálló látványvilág: A hagyományos képalkotási technológiák találkozása a kézzel rajzolt textúrákkal – ez alkotja a Borderlands ikonikus stílusának alapját.
Intenzív járműves harc: Pattanj egy járgány kormánya mögé, és vegyél részt észbontó járműves csatákban.
Kooperatív őrület: Gázolj át az ellenségen akár négyfős csapatokban.
ÚJDONSÁG:
KÁPRÁZATOS LÁTVÁNY: A feljavított karaktermodellek, környezetek, fegyverek és textúrák segítségével a Borderlands eszelősen néz ki 4K-s kijelzőkön is.
ÚJ FEGYVEREK: Már így is túl sok van, hogy megszámoljuk, de azért még hozzáadtunk párat.
ÚJ KARAKTERFEJEK: Legyél pont olyan szép, mint ahogy az anyukád mondja.
ÚJ ARANYLÁDÁK ÉS KULCSOK: Még több zsákmány!
ÉS MÉG SOK MÁS!
PLUSZ:
THE ZOMBIE ISLAND OF DOCTOR NED: Lépj be a Jakobs Cove nevű céges kisvárosba, és számolj le a kóborló „élőholtakról” szóló pletykákkal. Új területek, új küldetések, új ellenségek, te jó ég!

MAD MOXXI’S UNDERDOME RIOT: Ünnepeld a Marcus Bank megnyitóját több száz ellenféllel való összecsapásban, az egyetlen olyan kompetitív aréna segítségével a környéken, ahonnan híresen távozhatsz… vagy sehogy.

THE SECRET ARMORY OF GENERAL KNOXX: Annyi Borderlands sztorit és zsákmányt akarsz, amennyivel már nem is tudsz mit kezdeni? Újabb fegyverek, küldetések, járművek és egyebek!

CLAPTRAP’S NEW ROBOT REVOLUTION: Ez a pusztító erejű kaland egy veszélyes, új fenyegetés leküzdésére invitál egykori barátaid, a claptrapek masszív lázadása formájában.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem minden korosztály számára megfelelő, vagy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez: Gyakori Erőszak vagy Gore, Általános Érett Tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2019. 04. 03.
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01335
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ