Borderlands (GOTY)

Borderlands (GOTY)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 965 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Csőre tölts, és jöhet az őrület
Agyzsibbasztó eszementségre készülj! Játszd négy lövöldözésmániás zsoldos egyikét, és intézz el bármit, ami az utadba áll!
A magával ragadó akcióval, eszeveszett első személyű lövöldözős harccal, hatalmas fegyverarzenállal, RPG elemekkel és négyjátékos együttműködő móddal a Borderlands áttörést jelentő élmény, mely a modern lövöldözős játékok hagyományos határait feszegeti. A Borderlands-ben egy zsoldost játszol egy törvények nélküli, kopár bolygón, a Pandorán, aki mindenre elszántan keres egy Széf néven ismert, nagy erejű idegen technológiát tartalmazó raktárt.


- Lövöldözős szerepjáték (Role Playing Shooter, RPS) - Eszeveszett első személyű lövöldözés szerepjáték jellegű karakterfejlődéssel kombinálva
- Együttműködő pusztítás - Játssz egyedül az egyjátékos módban, vagy lépkedj ki/be a legfeljebb négyszemélyes online és offline együttműködő módba az eszelős többjátékos élményért
- Fegyverhegyek - A fegyvermániások paradicsoma, rakétát kilövő puskával, ellenséget felgyújtó revolverrel, villámokat köpködő géppisztollyal, és tonnányi egyébbel
- Radikális stílusú látvány - Az új látványstílus a hagyományos megjelenítési technikákat és a kézzel rajzolt textúrákat ötvözve ad különleges és megkapó csavart az első személyű műfajhoz
- Intenzív járműves harc - Ugorj be a volán mögé, és vívj intenzív járművek közti harcot


PLUSZ:
THE ZOMBIE ISLAND OF DOCTOR NED: Lépj be a Jakobs Cove nevű céges kisvárosba, és számolj le a kóborló „élőholtakról” szóló pletykákkal. Új területek, új küldetések, új ellenségek, te jó ég!

MAD MOXXI’S UNDERDOME RIOT: Ünnepeld a Marcus Bank megnyitóját több száz ellenféllel való összecsapásban, az egyetlen olyan kompetitív aréna segítségével a környéken, ahonnan híresen távozhatsz… vagy sehogy.

THE SECRET ARMORY OF GENERAL KNOXX: Annyi Borderlands sztorit és zsákmányt akarsz, amennyivel már nem is tudsz mit kezdeni? Újabb fegyverek, küldetések, járművek és egyebek!

CLAPTRAP’S NEW ROBOT REVOLUTION: Ez a pusztító erejű kaland egy veszélyes, új fenyegetés leküzdésére invitál egykori barátaid, a claptrapek masszív lázadása formájában.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2009.10.26
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01279
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ