Borderlands - ClapTrap's Robot Revolution (DLC)

Borderlands - ClapTrap's Robot Revolution (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 607 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az egész akkor kezdődött, mikor a Hyperion Corporation úgy döntött, elege lett a Pandora mohó és alkudozó kincsvadászaiból. Folyton csak eladtak, eladtak, és eladtak, venni viszont alig vettek a jó minőségű, alig használt lőszerből. Ez addig elfogadható volt, míg ott volt a Széf, ami után kutatni lehetett, meg az Eridiai Őrök, akiket el lehetett takarítani az útból, de most már csak élősködtek a helyi gazdaságon és erőforrásokon. A Hyperion, mint a legtöbb cég, nem volt sem jó, sem gonosz. Csak profitéhes, és jelenleg a legnagyobb hasznot hozó megoldás a lefolyó kitisztítása volt. Persze a Hyperion már működésbe is hozta az efféle helyzetekre alkalmazandó vészforgatókönyvet.
Sajnos a kincsvadászok igen kemény diónak bizonyultak. A Pandora ezernyi vadállatán, banditáján, és céges katonáján gázoltak már át. A közvetlen megközelítés nem vált volna be. Ezért úgy döntöttek, állományba helyezik a szupertitkos Bolygóközi Ninja-orvgyilkos Claptrapet!
A terv az volt, hogy a Ninja-orvgyilkossal különféle feltűnésmentesebb módokon iktattatják majd ki a kincsvadászokat: hátba szúrás, méreg, zaftos pletykák, miegyéb. Ám a Ninja-orvgyilkos okosabb volt, mint gondolták. Öntudatos volt, és nem tetszett neki, amit látott: a claptrap-eket mindenfelé csak céltáblának, vagy a cég alantas szolgamunkáinak elvégzésére használták.
Így aztán ahelyett, hogy a kincsvadászoknak esett volna neki, úgy döntött, a Hyperion ellen fordul. Egyesítette zászlaja alatt a claptrap-eket, azok pedig lerohanták a Hyperion céges felségterületének nagyját. Hőseink meg persze ott rekedtek az egész felfordulás kellős közepén. Végül Mr. Blake (a Hyperion Corporation Zsoldoskapcsolati és Turisztikai alelnöke) felfogadta őket, hogy fojtsák el a felkelést. Mert míg a kincsvadászok csak a Hyperion Corporation-t nem szívlelhették, a claptrap-ek a Pandora összes élőlényének bekebelezésén munkálkodtak, hogy végül mindenkiből claptrap-et csináljanak. Így aztán most meg kell állítaniuk a Bolygóközi Ninja-orvgyilkos Claptrap-et, hogy ezzel felszabadítsák irányítása alól Pandora összes többi claptrap-jét, és persze, hogy besöpörjék az ezért járó jutalmat.
Új jellemzők:
Harc az egykor barátságos, de mostanra gyilkossá vált claptrap-ek hordái ellen (távolsági, közelharcos és öngyilkos).
Találkozás claptrap-esített lényekkel, például crab-trap, rakk-trap, skag-trap, és mindenféle bandita-trap.
Csata a Hyperion Corporation magasan képzett és jól felfegyverzett katonáinak hadosztályaival.
Főellenség-bőség: 11 főellenség-csata, köztük öt új főellenség, és 3 claptrap-esített korábbi ellenség.
Új tárgyak, például 3D szemüveg, olajoskannák és rózsaszín bugyik gyűjtésével elérhető teljesítmények és díjak.
Küldetések és területek száma:
Hét új fő küldetés
14 új mellékküldetés
A végső főellenség-csata egy, a múltadból igen ismerős helyszínen játszódik. A játék teljes kört tesz meg, ami a lezárás érzését adja a játékosnak.
Hat hátizsák-hely (végigjátszásonként *3*).
Két további képzettség-pont nyerhető el (végigjátszásonként egy)

Lehet, hogy a multiplayer lehetőségei megváltoztak, további információkért lásd a főcímet

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2010. 09. 28.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01282
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ