Borderlands 3 Super Deluxe Edition (EU)

Borderlands 3 Super Deluxe Edition  (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 588 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

 A JÁTÉKRÓL

 

Visszatér az eredeti lövöldözős, összegyűjtve a fegyvereket és egy vadonatúj, súlyos testi sértésű kalandot! Robbantson át új világokon és ellenségeken, a négy vadonatúj Vault Hunter egyikeként - a Borderlands végső kincskereső rossz helyein, mindegyik mély képességfákkal, képességekkel és testreszabással. Játsszon egyedül, vagy csatlakozzon barátaival, hogy őrült ellenségeket vegyen fel, rengeteg zsákmányt szerezzen, és megmentse otthonát a galaxis legkíméletlenebb kultikus vezetőitől.

MAYHEM-TÜZELETI izgalmas túra
Állítsa le a fanatikus Calypso Twins-t abban, hogy egyesítse a bandita klánokat, és igényt tartson a galaxis végső erejére. Csak Önnek, az izgalomra vágyó Vault Hunter-nek van arzenálja és szövetségesei, hogy lebontsa őket.

VAULT vadászod, játékstílusod
Legyen a négy rendkívüli Vault Hunter egyikének, mindegyik egyedi képességekkel, játékstílusokkal, mély készségfákkal és rengeteg személyre szabási lehetőséggel rendelkezik. Minden Vault Hunter egyedül képes félelmetes súlyos testi sértésre, de együtt megállíthatatlanok.

ZÁR, TERHELÉS ÉS ZÁRÁS
Több száz fegyverrel és eszközzel minden küzdelem alkalmat kínál új felszerelés megszerzésére. Lőfegyverek önjáró lövedékkel? Jelölje be. Tűzoltó vulkánokat ívó puskák? Magától értetődően. Lábakat növesztő és ellenséget üldöző fegyverek, miközben verbális sértéseket dobnak? Igen, megkapta ezt is.

ÚJ BORDERLANDS
Fedezzen fel új világokat a Pandorán túl, mindegyik egyedülálló felfedezendő környezettel és megsemmisítendő ellenségekkel. Tépd át az ellenséges sivatagokat, harcolj végig a háború sújtotta városképeken, navigálj halálos öblökben és így tovább!

GYORS ÉS VARRATLAN EGYÜTTMŰKÖDÉS
Bármikor játszhat bárkivel online szövetkezettel, függetlenül a szintjétől vagy a küldetés előrehaladásától.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2020.03.12
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01327
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ