Borderlands 2 (MAC)

Borderlands 2 (MAC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 823 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A hajtás és a zsákmány új korszaka kezdődik. Játssz a négy új páncélvadász egyikeként, akik a lények, a pszichosz és a gonosz ötletgazda, Handsome Jack hatalmas új világával állnak szemben. Szerezz új barátokat, fegyverezd meg őket egy bazillió fegyverrel, és harcolj mellettük 4 játékos szövetkezetben egy könyörtelen bosszú és törekvés iránti törekvés során a felfedezetlen és kiszámíthatatlan élő bolygón.


Főbb jellemzők:


- Teljesen új karakterek és vadonatúj osztályok: Négy új, játszható osztály, köztük a Sziréna, a Kommandó, a Gunzerker és az Orgyilkos. Lépjen be a Gunzerker szerepébe, akinek rendkívül halálos képességei lehetővé teszik a játékban talált két fegyver kettős kezelését. Nem csak, arra a képességre fog építeni, hogy több dolgot csináljon két fegyverrel, mint azt valaha elképzelte. Kettős géppuska? Menő. Két rakétavető? Természetesen! Kettős mesterlövész puska? Persze, ha ez a te dolgod! Szeretne más stílusokat kipróbálni? Taktikusabb talán? Több osztály közül lehet választani!

- Dinamikus szövetkezet online és LAN: Ossza meg kalandjait barátaival online és LAN-on keresztül is. A Borderlands 2 zökkenőmentes rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kampányba való be- és kikapcsolást anélkül, hogy bármikor újra kellene indítania a játékot. Ráadásul bármely játékból átviheti új felszerelését bármelyik másikba!

- World Connected Story: Találja magát holtan Pandora dermedt tundrájában, amikor megkezdi bosszúvágyát és megváltását. Tegye nyilvánvalóvá a Hyperion Corporation körüli gonoszságot, és vállalja az univerzum egészére kiterjedő nagy megtévesztés elkövetőjét - a Hyperion aljas vezérigazgatóját, Jóképű Jacket. (Ó, még: ellopta a hitelt a Vault megnyitása miatt.)

- 87 Bazillion ... Minden: Az új fegyverrendszer mellett vágyakozhat az eljárás során előállított pajzsok, gránátok, ereklyék, osztálymodifikációk és még sok minden más után. És azt hitted, hogy az eredeti Borderlands-ben rengeteg zsákmány van!

- Vadonatúj környezetek a Pandorán: Vezessen végig Pandora vadonatúj területein, amelyek minden eddiginél élőbbek! Az északi-sarki tundrától a veszélyes gyepeken át, a titokzatos maró barlangok mellett túlra is meg fog lepődni a Pandora kiszámíthatatlan világán minden lépésnél!

- Vadonatúj ellenségek: Egy csomó új ellenség van ott, hogy megöljenek a Borderlands 2-ben. A tömeges, gorillaszerű Bullymongok, az ördögi ragadozó Stalkerek és a Jóképű Jack által irányított Hyperion mechanikus hadsereg csak néhány a Borderlands új ellenségeiből 2.


Megjegyzés: A Borderlands 2 Mac és Linux verziói csak angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven érhetők el.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2012.09.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01291
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ