Borderlands 2 (MAC)

Borderlands 2 (MAC)
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 541 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A hajtás és a zsákmány új korszaka kezdődik. Játssz a négy új páncélvadász egyikeként, akik a lények, a pszichosz és a gonosz ötletgazda, Handsome Jack hatalmas új világával állnak szemben. Szerezz új barátokat, fegyverezd meg őket egy bazillió fegyverrel, és harcolj mellettük 4 játékos szövetkezetben egy könyörtelen bosszú és törekvés iránti törekvés során a felfedezetlen és kiszámíthatatlan élő bolygón.


Főbb jellemzők:


- Teljesen új karakterek és vadonatúj osztályok: Négy új, játszható osztály, köztük a Sziréna, a Kommandó, a Gunzerker és az Orgyilkos. Lépjen be a Gunzerker szerepébe, akinek rendkívül halálos képességei lehetővé teszik a játékban talált két fegyver kettős kezelését. Nem csak, arra a képességre fog építeni, hogy több dolgot csináljon két fegyverrel, mint azt valaha elképzelte. Kettős géppuska? Menő. Két rakétavető? Természetesen! Kettős mesterlövész puska? Persze, ha ez a te dolgod! Szeretne más stílusokat kipróbálni? Taktikusabb talán? Több osztály közül lehet választani!

- Dinamikus szövetkezet online és LAN: Ossza meg kalandjait barátaival online és LAN-on keresztül is. A Borderlands 2 zökkenőmentes rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kampányba való be- és kikapcsolást anélkül, hogy bármikor újra kellene indítania a játékot. Ráadásul bármely játékból átviheti új felszerelését bármelyik másikba!

- World Connected Story: Találja magát holtan Pandora dermedt tundrájában, amikor megkezdi bosszúvágyát és megváltását. Tegye nyilvánvalóvá a Hyperion Corporation körüli gonoszságot, és vállalja az univerzum egészére kiterjedő nagy megtévesztés elkövetőjét - a Hyperion aljas vezérigazgatóját, Jóképű Jacket. (Ó, még: ellopta a hitelt a Vault megnyitása miatt.)

- 87 Bazillion ... Minden: Az új fegyverrendszer mellett vágyakozhat az eljárás során előállított pajzsok, gránátok, ereklyék, osztálymodifikációk és még sok minden más után. És azt hitted, hogy az eredeti Borderlands-ben rengeteg zsákmány van!

- Vadonatúj környezetek a Pandorán: Vezessen végig Pandora vadonatúj területein, amelyek minden eddiginél élőbbek! Az északi-sarki tundrától a veszélyes gyepeken át, a titokzatos maró barlangok mellett túlra is meg fog lepődni a Pandora kiszámíthatatlan világán minden lépésnél!

- Vadonatúj ellenségek: Egy csomó új ellenség van ott, hogy megöljenek a Borderlands 2-ben. A tömeges, gorillaszerű Bullymongok, az ördögi ragadozó Stalkerek és a Jóképű Jack által irányított Hyperion mechanikus hadsereg csak néhány a Borderlands új ellenségeiből 2.


Megjegyzés: A Borderlands 2 Mac és Linux verziói csak angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven érhetők el.

Adatok
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2012.09.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01291
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.